Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
WESTERMO

WESTERMO


Westermo

Westermo

Westermo проектира и произвежда комуникационни продукти, които са от съществено значение за правилното протичане на процесите в предприятията и са способни да функционират при изключително тежки условия. Продуктите се използват както в социалната инфраструктура – транспорт, водни и енергийни ресурси, така и в обработващата индустрия – мини, нефтохимическа и др.

Нуждата от комуникационни решения с индустриално качество продължава да расте и индустриалните компании разбират, че изискванията им се различават от тези на корпоративния IT свят. В индустрията, работната среда е тежка, очакваният експлоатационен живот е над 10 години и последствията от срив в системата, могат да доведат до ситуации, застрашаващи бизнеса. Тези фактори водят до високите изисквания на бързоразвиващия се пазар, от който е част Westermo.

Компанията, основана през 1975 година, се развива с висок темп, като в момента има над 200 служители. Цялата разработка и производство на продуктите се извършва в изключително модерните съоръжения в Швеция.

Официален сайт на Westermo: http://www.westermo.com/

Продукти на WestermoПродукти на Westermo
ВидеоВидео клипове
Каталози и брошури на WestermoКаталози и брошури на Westermo

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg