Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
WAGO

WAGO


WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

WAGO

WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG е една от най-големите немски компании в областта на производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика, сградна и индустриална автоматизация. С повече от 50 годишен опит и познания в областта на разработките, производството и пазара на иновативни компоненти за индустрията, инженерството и сградната автоматизация, WAGO е лидер не само в областта на технологията на пружинните клеми, а е наложил стандарти в индустрията с още много изобретения. Лидер в областта на разработките и налагането на нови стандарти, WAGO е синоним на качество, надеждност и иновативност.

В момента WAGO разполага с персонал от над 5000 служители по целия свят, от коитo 1 500 са в централата в Минден, Германия и още 1 100 в нашето второ немско подразделение за производство от 1991г. в Сондерхаусен. Освен производствените мощности в Германия фирмата притежава такива и в Швейцария, Полша, Индия, Китай и САЩ.

Официален сайт на WAGO за България: http://global.wago.com/bg//

Видео клиповеВидео клипове
Каталози и брошури на WAGOКаталози и брошури на WAGO

Преглед на портфолиото от продукти на WAGO

Системи от редови клеми за шинен монтаж

При наличието на избор, който включва от най-малката до най-голямата редова клема за шинен монтаж, WAGO отговаря на потребността от изчерпателно и високоефективно портфолио, което да отговори на предизвикателства от всякакъв мащаб.

Редови клеми за шинен монтаж с щепселно съединение

Редовите клеми за шинен монтаж с щепселно съединение X-COM® и X-COM® S, както и X-COM®S-MINI са модулна система за окабеляване, спестяваща време и разходи.

Разклонителни клеми и конектори

Независимо дали става въпрос за свързване на твърди проводници или на
твърди, многожилни и тънкожилни проводници заедно, WAGO разполага с правилния конектор, който ще отговори на Вашите изисквания.

Системи от конектори с щепселно съединение

WAGO предлага широка гама от монтажни конектори с щепселно съединение (според IEC 61535/EN 60320), промишлени конектори (според IEC/EN 61984), както и специални конектори (например, за монтаж на асансьори).

Разклонителни клеми и конектори за печатни платки

Богато разнообразие от разклонителни клеми и конектори за печатни платки от лидера в технологиите! WAGO предлага най-богатата гама от различни технологии на пружинно свързване при печатните платки.

Компоненти за автоматизация

ВХОДНО-ИЗХОДНАТА СИСТЕМА на WAGO е гъвкаво мрежово – независимо решение за децентрализирана автоматизация. С релейни, функционални и интерфейсни модули, както и със защита от пренапрежения, WAGO осигурява подходящ интерфейс за всяко приложение.

АВТОМАТИЗАЦИЯ – Интерфейсни модули

Разделение на “функционално ниво“ и “ниво опроводяване”.

Принтер и маркировки

Неочаквано възниква необходимостта от надеждна система за маркиране. Колко често се чувствате изгубени сред големия брой производители – особено на принтери, плотери или гравирни машини?

Софтуер

Концепцията за софтуера на WAGO: модули, оптимизиращи Вашите решения.

Пълната информация за продуктите може да намерите в нашите Каталози и брошури за WAGO

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg