Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Знаете ли, че оптичните модеми от серията ODW поддържат различни типове среди и разстояния, което позволява гъвкави и рентабилни мрежови решения?

Новини > Знаете ли, че оптичните модеми от серията ODW поддържат различни типове среди и разстояния, което позволява гъвкави и рентабилни мрежови решения?

Знаете ли, че…
оптичните модеми от серията ODW поддържат различни типове среди и разстояния, което позволява гъвкави и рентабилни мрежови решения?

Може да се окаже предизвикателство да се намери просто и рентабилно решение за мрежите, които се разпростират върху големи географски райони. Това е доста често срещано при системите за помпени и канализационни води и системите за пътна сигнализация.

Проблемът е, че поради разстоянията между възлите преносните среди рядко са съвместими. Това затруднява използването на един продукт, който поддържа само определен диапазон.

Westermo

Оптичните конвертори на Westermo от серията ODW предлагат богат диапазон от серийни към оптични преобразуватели и са проектирани с SFP слотове, което прави възможен избора на различни предаватели. Това означава, че могат да смесват преносните среди, така че да съответстват на точни спецификации.

Свободно могат да се комбинират разнообразни приемо-предаватели, поддържащи до 120км, single mode и multimode. Устройствата от серията ODW дори поддържат предаватели BiDI (bi-directional), които позволяват изграждането на мрежи с единично влакно и двупосочна комуникация.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg