Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Знаете ли, че има безжични рутери на Westermo с две SIM-карти?

Новини > Знаете ли, че има безжични рутери на Westermo с две SIM-карти?

Знаете ли, че има безжични рутери на Westermo с две SIM-карти?

Достъпът до отдалечен обект през мобилна мрежа винаги зависи от операторът, който осигурява покритие. Има много фактори, които влияят на покритието на мрежата, което означава, че нито един доставчик не може да гарантира и осигури перфектен сигнал навсякъде, по всяко време. Фиксираните или преносимите инсталации могат да загубят сигнал от време на време поради променящото се състояние на мрежата, а причина за това може да бъде и техническа повреда при самия оператор. Резултатът от загубата на покритие за продължителен период може да повлияе на контрола на данните или производството.

Инсталирането на безжичен рутер с двойна SIM-карта премахва единствената точка на повреда на ниво мобилна мрежа и позволява на устройството да се свърже с друг оператор, ако основният доставчик не е достъпен. Както MRD-355, така и MRD-455 разполагат с два слота за SIM-карти, които позволяват инсталирането на две SIM-карти от два отделни доставчика. Заедно с вграденото управление на връзките в устройствата MRD-355/455, те предлагат много високо ниво на устойчивост.

Свържете се нашите консултанти за повече информация.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg