Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Westermo Teleindustri AB – официален партньор на Schneider Electric

Новини > Westermo Teleindustri AB – официален партньор на Schneider Electric

Westermo Teleindustri AB , шведският партньор на Ритбул ЕООД беше обявен за официален партньор на Schneider Electric в тяхната CAP /Collaborative Automation Partner Program/ програма.

Westermo Teleindustri AB

Westermo ще достави 60 броя от своите управляеми индустриални суичове от серията Lynx - Lynx 110-F2. Устройствата ще бъдат използвани като опорни в Automatic Supply Restoration (ASR) системата на Schneider Electric. ASR системата ще бъде част от мащабен проект с дължина 17 мили за подобрение на сигнализацията по трасето Newbury и Berkshire в Обединеното Кралство.
След обширна дискусия от множеството възможни устройства от гамата на Westermo , които биха могли да намерят приложение Schneider Electric се спря на серията Lynx поради компактните размери , ниската консумация и покриването на EN50121-4 стандарта.

До момента Schneider Electric успешно е имплементирал Westermo суичове в редица свои проекти и за в бъдеще Lynx 110-F2 ще бъде стандартното решение за ASR системите на Schneider.
Потвърждение ,че Lynx серията на Westermo е идеалното решение за подобен тип системи е проектът Cardiff Area Signalling Renewal (CASR) покриващ 192 мили между Newport и Port Talbot . В този проект ще бъдат използвани 30 суича от същата серия и в допълнение ще бъдат имплементирани 170 броя DDW-225 екстендери от серията Wolverine на Westermo.

Westermo Teleindustri AB

Лидерската позиция на Westermo в световен мащаб се потвърждава не само от разнообразните проекти и приложения в който Westermo устройствата намират приложение , но също така и от наличието на локален технически съпорт навсякъде където Westermo устройства са били имплементирани. Локален представител за България на Westermo Teleindustri AB e Ритбул ЕООД , представител и на редица други водещи компании като EPLAN, HARTING, ETI , KNIPEX, WERA.

Ето и някои от последните мероприятия в които Шведската компания е взела участие:

SPS IPC DRIVES 2014 – 25 до 27 Ноември, 2014, Nuremberg, Germany

"Edge Network Solutions" в Дубай

Westermo Teleindustri AB
Westermo Teleindustri AB
Westermo Teleindustri AB
Westermo Teleindustri AB

InnoTrans – 23 до 26 Септември, Berlin, Germany

Westermo Teleindustri AB

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg