Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > WESTERMO: придобива швейцарската компания Neratec

Новини > WESTERMO: придобива швейцарската компания Neratec

Westermo придобива швейцарската компания Neratec
надежден доставчик на WLAN продукти и партньор на железопътния сектор и индустрията като цяло

С огромна радост Ви съобщаваме, че бизнес групата BEIJER GROUP, от която Westermo е част, придоби 100% от швейцарската компания Neratec Solutions AG.

Доволен съм, че обявяваме първото допълнително придобиване. След въвеждането на новата стратегия през 2016 г., ние доказахме възможностите си за растеж на база бизнеса си и сега започваме да добавяме нови компании, с цел разширяване на продуктовото портфолио ”, казва Per Samuelsson, президент и главен изпълнителен директор на BEIJER GROUP.
Neratec Solutions AG е технологична компания, специализирана в индустриални WLAN продукти и безжични сензорни решения.

Придобиването на Neratec ще укрепи позициите на Westermo в железопътната индустрия, като включим безжично портфолио, което ще разпространим чрез нашата световна мрежа за продажби. Neratec ще бъде нашият технологичен център в Швейцария за индустриални WLAN продукти.”, казва Джени Сьодал, главен изпълнителен директор на Westermo.

Какво да очаквате скоро при нас?
Neratec разработва и произвежда индустриални WLAN продукти, които отговарят на най-високите стандарти за приложения в железопътната, автомобилната и производствената промишленост, както и в автоматизацията на процесите и сигурността / наблюдението.

Безжичните сензорни продукти на Neratec служат за мониторинг на оборудване и инсталации. Такива системи за наблюдение на състоянието спомагат и подобряват ефективността и оптимизират планирането на поддръжката.
Решенията на Neratec обслужват редица индустрии. Здравината и надеждността са характеристики, които се вписват добре в транспортната, минната, морската, нефтената и автоматизираната промишленост.
Ние, от Ритбул, ще ви помогнем да създадете добавена стойност с новите висококачествени продукти, като дефинираме добре процесите и Ви предложим най-добрите решения за Вашия бизнес.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg