Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Уебинар: Защитете Вашата мрежа от неоторизиран достъп

Новини > Уебинар: Защитете Вашата мрежа от неоторизиран достъп

Уебинар: Защитете Вашата мрежа от неоторизиран достъп
Научете как да защитите индустриалната си мрежа от неупълномощени устройства и нежелани заявки.

Сряда, 17 април | 09.00 и 15.00 ч. Английски
Техническо ниво на умение: Средно | Продължителност: ~ 40 мин

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Защитата на периметъра и защита от spoofing атака са жизнено важни за Вашата киберсигурност. Използвайки инструмент за управление на конфигурацията като WeConfig NCM, защитните стени по периметъра могат съвсем лесно да бъдат имплементирани. Тези защитни слоеве обаче могат да бъдат заобикаляни, когато атаките се правят от хора, пребиваващи в доверената мрежа. В допълнение, някои присъщи слабости в спецификациите на IP stack (тези, с ограничение на интегритета) правят възможно атакуващият да прехваща комуникациите незабелязано от "маскирани" устройства, за да изглеждат те като съществуващи и легитимни такива (spoofing).

В този кратък Webinar, мениджърът за продуктите на Cyber ​​Security от Westermo Niklas Mörth и експертът по мрежови приложения Jon-Olov Vatn ще обяснят защо защитата на периметъра трябва да включва наблюдение на изходящия трафик и удостоверяване на портове.

В индустриална система за управление, където потоците от данни са известни и статични, устройствата на Westermo WeOS могат да следят изходящия трафик на границата, а лошите или непознати заявки за свързване могат да бъдат регистрирани в система за откриване на проникване. Когато новите WeOS устройства са свързани към мрежата, валидността на устройството може да бъде проверена. Чрез прилагане на идентификация на портове, използвайки 802.1x през RADIUS, неуспешни опити за удостоверяване, които осигуряват добра индикация за потенциална атака, също могат да бъдат регистрирани.

! Не пропускайте възможността да научите повече за най-добрите индустриални практики за киберсигурност от експертния екип на Westermo.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg