Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Уебинар: Сегментация на мрежата от Westermo

Новини > Уебинар: Сегментация на мрежата от Westermo

Уебинар: Сегментация на мрежата от Westermo,
КАК ДА РАЗДЕЛИТЕ МРЕЖАТА СИ В РАЗЛИЧНИ ПОДМРЕЖИ, ЗА ДА УКРЕПИТЕ ЗАЩИТАТА СИ ЗА СИГУРНОСТ.

20 февруари в 09.00 ч. CET или 15.00 CET | Английски | Продължителност: ~ 40 мин

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Глобалната защита на сегментирането на вашата мрежа в различни зони за сигурност е широко призната и трябва да бъде част от стратегията за сигурност на всяка компания. Една правилно сегментирана мрежа ще намали възможността от атака, ще ограничи потенциала на атакуващия да се движи странично в мрежата и силно ограничава потенциалното увреждане от кибер-атака. Въпреки това сегментирането на мрежата е основен проект и ще промени начина, по който управлявате мрежата си.

В кратък Webinar, мениджърът на Cyber ​​Security за продуктите на Westermo Niklas Mörth и експертът по мрежови приложения Mikael Lindahl ще говорят за това, защо сегментацията на мрежата и създаването на зони за сигурност са толкова важни и откъде да започнем.

Докато сегментацията на мрежата може да се направи с много различни марки, продуктите на Westermo предлагат някои по-добри характеристики и предимства. Например, всички устройства на Westermo мрежи, захранвани от WeOS (Westermo Operating System), имат възможности за формиране на зони за сигурност, което позволява лесна конфигурация и управление. Устройствата WeOS също предлагат защитна стена, базирана на портове, което означава, че всяко пристанище може да бъде собствена зона за сигурност.

! Не пропускайте възможността да научите повече за най-добрите индустриални практики за киберсигурност от експертния екип на Westermo.
Запазете мястото си, като се регистрирате в линка по-долу!

КЪМ РЕГИСТРАЦИЯ

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки