Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Уеб-панели – удачна комбинация от дизайн и технология от Wago

Новини > Уеб-панели – удачна комбинация от дизайн и технология от Wago

Новите уеб-панели - удачна комбинация от дизайн и технология от Wago

За задачи за визуализация с CODESYS 2 и CODESYS 3: С новия естетично издържан уеб-панел e!Display 7300T от WAGO съчетавате Вашите високи изисквания за качество към машините и съоръженията с високо качество на дизайна. Научете повече за уеб-панела сега!

Компонентите на интерфейса човек-машина са, така да се каже, лицето на една машина или едно съоръжение, които оказват положително влияние върху решението за извършване на покупката. За тази цел WAGO предлага подходящи естетически интерфейси човек-машина, които оставят трайно впечатление и повишават съществено стойността и имиджа на Вашата машина или съоръжение: уеб-панелът e!DISPLAY 7300T в екрани с диагонал 4,3‘‘, 5,7‘‘, 7,0‘‘ и 10,1‘‘. Вашите предимства с уеб-панела e!DISPLAY

  • Естетичен дизайн с акцент върху продуктивността;
  • Удобство при работа, като напр. регулируемост на яркостта директно от устройството;
  • Сензори осигуряват безопасността и пестят енергия;
  • Бърз монтаж чрез уникална концепция за закрепване;
  • Безпроблемна интеграция в цялата продуктова гама на WAGO.

Уеб-панели с естетичен дизайн и акцент върху продуктивността

Панелът за интерфейса човек-машина e!DISPLAY запълва празнината между съвременния дизайн и впечатляващото оборудване: С e!DISPLAY оформяте имиджа на Вашата машина или съоръжение чрез извеждане на екрана на висококачествени визуализации от инженерния софтуер e!COCKPIT (CODESYS 3) и CODESYS 2. В допълнение, със стилния уеб-панел можете да обслужвате и уеб-базираното управление на контролерите на WAGO. На разположение при програмиране с e!COCKPIT са нови технологии като HTML5. Предвиден е и Java-Runtime за визуализиране на CODESYS 2.

Удобство при работа, напр. регулируемост на яркостта директно от устройството;

Уеб-панелът e!DISPLAY разполага с резистивен сензорен екран, ограден от 3 светодиода за статуса, които показват експлоатационното състояние и предоставят обратна информация за обслужващия. За конфигуриране и пускане в експлоатация на уеб-панела на разположение на потребителя е специално пригоден конфигурационен интерфейс: в него чрез уеб-базираното управление можете да извършвате всички важни настройки, като например свързване с един или няколко контролера на WAGO - бързо и интуитивно. В допълнение, сензорите предлагат възможност за промяна и адаптиране на яркостта на e!DISPLAY към текущата осветеност в помещението. За извършване на индивидуални потребителски настройки яркостта на дисплея може допълнително бързо и удобно да бъде регулирана чрез бутона на фронталната страна на панела.

Сензори в уеб-панела осигуряват безопасността и пестят енергия

e!DISPLAY разполага с интегриран сензор за близост. Това дава възможност за автоматично извеждане на дисплея от спестяващата енергия функция за оставане в готовност със скрийнсейвър и повторно показване на визуализацията. Същевременно сензорът за движение регистрира и нивото на осветеност на околната среда за автоматичен контрол на яркостта.

Бърз монтаж чрез уникална концепция за закрепване

Със своите клипсове за закрепване уеб-панелът e!DISPLAY може да бъде поставен непосредствено в разпределителния шкаф, като това може да бъде извършено бързо, удобно и без допълнителни помощни средства. Благодарение на използването на специалните закрепващи елементи може да се постигне степен на защита IP65 дори откъм фронталната страна на екрана. Това позволява използването на дисплея в много и различни приложения. Наличното закрепване VESA позволява монтаж на връзката позволява монтаж върху въртящо се рамо или стойка извън разпределителния шкаф.

Безпроблемна интеграция в цялата продуктова гама на WAGO

Колкото по-добре са съгласувани един с друг отделните компоненти, толкова по-добър е резултатът от тяхното взаимодействие. С e!DISPLAY можете да извеждате визуализации от инженерния софтуер e!COCKPIT (CODESYS V3) и CODESYS V2. Ние Ви предлагаме висококачествени решения във връзка с контролерите PFC200 и PFC100 - от първа ръка.

Източник: Wago

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg