Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Термовизионни камери Testboy в помощ при саниране на помещения и сгради

Новини > Термовизионни камери Testboy в помощ при саниране на помещения и сгради

Термовизионните камери на Testboy в помощ при санирането на помещения и сгради

Изискванията към компаниите, занимаващи се със саниране на сгради, непрекъснато се повишават. Затова немският производител на прецизни и висококачествени измервателни устройства Testboy се специализира в разработването на надеждни уреди именно за тази дейност.

Термовизионна камера TV 295

Вече никой не се съмнява във важността на енергийното саниране на сградите. Качеството на тази дейност в голяма степен зависи от измервателните устройства, които са необходими при ежедневните дейности по обследване на обектите. Водещата немска компания в областта на измервателните прибори Testboy предлага широка продуктова гама от уреди за измерване на температура, влага, осветеност, разстояния и специални прибори за термография. Това дава възможност за избор на правилния измервателен прибор с гарантирано качество и висока точност за всички дейности по санирането. Измервателните и тестващи устройства Testboy опростяват процеса на вземане на решения и ускоряват всички саниращи дейности. Те осигуряват удобна визуализация на надеждно измерените показатели, като улесняват специалистите при вземането на решение за следващия етап в дейността на място, без да се налага употребата на голям брой различни обемисти устройства.

TV-295-Touch-LT

Пример за такъв уред е термовизионната камера TV 295 Touch на Testboy. Тя улеснява санирането на помещения в много различни посоки. Уредът може да се използва за превантивна поддръжка, при откриване на течове и локализиране на трасета на отоплителни инсталации, както и при термография на цялата сграда. Камерата TV 295 Touch е оборудвана с 3.5“ сензорен екран, LED осветление и лазерен насочващ лъч. Уредът е с интегриран софтуер Testboy Reporter. Това дава възможност за генериране на подробни и надеждни протоколи с резултати от направеното обследване. Термовизионната камера е устойчива на слаби удари и е предназначена за употреба при температура в диапазона от -15 °C до 50 °C.

TV-295 В действие

TV 295 Touch намира приложение при профилактика на инсталации, при локализация на течове във водопроводни и отоплителни системи, за термография на сгради, при контрол на различни процеси в реално време, в научно-изследователската дейност, при проверката на печатни платки на малки разстояния, при диагностика на повреди във фотоволтаични батерии без прекъсване на експлоатацията и др.

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на Testboy в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на Westermo и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg