Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Силнотокови редови клеми от WAGO – бързо и лесно свързване на проводници до 185 мм²

Новини > Силнотокови редови клеми от WAGO – бързо и лесно свързване на проводници до 185 мм²

Силнотокови редови клеми от WAGO - бързо и лесно свързване на проводници до 185 мм²

Силнотокови редови клеми от WAGO

Първата в света безвинтова силнотокова клема за свързване на проводникови сечения до 185 мм² - за връзка на едножични, многожични и съставни проводници

С новите POWER CAGE CLAMP вече е възможно свързването с пружинна връзка на проводници със сечения до 185 мм². Така те са необслужваеми и виброустойчиви, без
да се налага използването на сложни болтови съединения затегнати с динамометричен ключ. Това спестява много време и средства за окабеляване. Друг плюс: големият контактен натиск гарантира оптимален безкислороден контакт по всяко време, независимо от изпълнителя на връзката. С максимален номинален ток от 353A, AC/DC до 1000 V и DC до 1500 V, новата серия 285 е идеална за мрежови връзки за големи токове.

Надеждна работа

Силнотоковите редови клеми печелят техниците с голямата си функционалност, която прави работата им по-лесна: дори и с трудни за огъване и едножични проводници, страничните входове позволяват лесно окабеляване. Заключващата функция на лоста за активиране дава възможност контактната клетка да се остави отворена, така че лесно да вмъкнете проводниците. Възможността клемата да се монтира върху DIN 35 шина двустранно, също прави монтирането лесно.

Пълна гама аксесоари

Възможностите за маркиране на силнотоковите клеми гарантират по-голяма прегледност в разпределителното табло и по този начин - по-голяма безопасност. Клемите може да бъдат обозначени с маркираща лента или стандартни WMB маркиращи етикети.

В клемата има изпълнени два отвора за мостове, които могат да се използват за потенциални отклонения, захранване на осветление, сервизно захранване, както и за мостове за създаване на общ потенциал. Те могат да се използват, за да се реализират бъдещи разширения, или промени в схемата по всяко време. Друга важна част от дизайна е отвора за тестови конектори. Идеално допълнение към тези клемореди е новият 66,5 х 14 мм безвинтов „стопер“.

Множеството аксесоари и лесната употреба са изключителни характеристики на всички силнотокови клеми, представители на серия 285. Здравината им позволява сигурно задържане на проводници със сечения - 35, 50, 95 и 185 мм², дори в случай на силни вибрации. За допълнителна сигурност е налице и пълна защита от токов удар, благодарение на различни капаци и маркировки за безопасност.

Силнотокови редови клеми от WAGO

Предимства на силнотоковите клеми:

  • Първата в света редова клема за проводникови сечения до 185 мм²
  • Ток 353A, AC/DC до 1000V и DC до 1500V
  • Големите контактни сили гарантират оптимален контакт по всяко време
  • Бързо свързване, без дълга подготовка
  • Без затягане на винтове с динамометричен ключ
  • Виброустойчива и необслужваема технология за електрически връзки

 

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg