Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Сигнални  индустриални сирени Asserta от ComPro

Новини > Сигнални индустриални сирени Asserta от ComPro

Сигнални индустриални сирени

Свързване на акустични и оптични сигнали чрез устройства Sounder-Beacon

При съвременната сигнална технология един акустичен или оптичен сигнал не е достатъчен, когато трябва да се приложи в много области. Особено в случай на грешки в машините и съоръженията или като предупреждение за опасност, когато е необходимо бързо действие, класическата алармена сирена трябва да се комбинира с оптично сигнално устройство.

Нашият партньор Compro Electronic GmbH предлага многофункционален асортимент, които ви дава възможност да обедините различни методи за сигнализиране и сигнална технология в едно устройство и по този начин да изпратите едновременно оптичен и акустичен сигнал. Освен класическата алармена сирена ние от Ритбул предлагаме и различни специални устройства, подходящи за вътрешни и външни условия, които се използват в индустриалната среда, както и в жилищни или производствени зали.

Разбира се, не само можете да закупите комбинираните устройства на Compro, но и отделни компоненти, за да свържете сирена на клаксона или алармата със сигнални кули и други подобни компоненти според вашите идеи.

Открийте предимствата на висококачествените комбинирани устройства на Compro

Някои алармени сирени от нашия асортимент като серията Chiasso и Asserta са оценявани като комбинирани устройства в продължение на години, тъй като правят предупреждение в акустична и оптична форма. Често се използват за алармени системи или в промишлени сгради и съоръжения, те излъчват предупредителен тон, както и оптичен сигнал при задействане. Активирането на алармената сирена може да се осъществи безжично чрез детектор за движение или като функция на машината или съоръжението. Обикновено в този контекст се използват сирени от 110 dB, въпреки че нашият асортимент ви предлага голяма свобода по отношение на силата на сигнала. Освен това, можете да промените самия предупредителен тон с комбинираните устройства на Compro (от вихров звук до постоянен тон), за да използвате най-доброто звуково изискване за вашата жизнена или работна среда.

Като комбинирано устройство всяка алармена сирена ви осигурява подобно разнообразие и по отношение на оптичния сигнал. Тъй като ние предлагаме различни сигнални кули, вие се възползвате от различни цветове и дизайн за алармата. Освен това нашите сигнални устройства се предлагат в многобройни основни форми и по този начин лесно се инсталират.

С поглед към комбинираните устройства от тази категория, вие директно разберете в кой диапазон на напрежение ще се използва съответното сигнално устройство и кой клас на защита има. По този начин, в зависимост от модела, използването във външни съоръжения става възможно, за да се гарантира най-голяма сигурност дори при вятър и време.

Освен информацията на нашата уеб страница, нашият онлайн каталог може да бъде разгледан.

ComPro Catalogue

Тук можете да видите пълната гама продукти на Compro Electronic GmbH. Ако има някакви въпроси, екипът ни в Ритбул ще Ви помогне да изберете идеална аларма-сирена и други аксесоари за индивидуална технология за сигурност.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg