Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Конектори от високотехнологична пластмаса Han-Eco на Harting

Новини > Конектори от високотехнологична пластмаса Han-Eco на Harting

Серията конектори от високотехнологична пластмаса Han-Eco на Harting пести време и средства

Доскоро монтажът на съединители в контролните шкафове не бе особено лека задача. Предварително сглобените кабелни снопове и части от конектора трябваше да бъдат поставени от вътрешната страна в блоковата част на корпуса. Тази задача вече е значително улеснена, благодарение на продуктовата гама Han-Eco на утвърдения производител на индустриални съединители Harting, която включва набор от модулни конектори, изработени от високотехнологична пластмаса. Поради своята отлична устойчивост на въздействието на околната среда, конекторите са подходящи както за вътрешни, така и за външни приложения. Използването на пластмаса вместо метал намалява значително теглото и превръща съединителите в отлично решение, когато целта е оптимизация на теглото и цената на интерфейса.

Серия конектори Han-Eco

Han-Eco Modular

Модулите от широката продуктова гама Han-Modular могат да се поставят директно в корпусите от серията Han-Eco Modular. Сглобяването се осъществява без винтове и инструменти, тъй като се основава на елементарното и надеждно решение за закрепване, наречено „Click & Mate“. Това осигурява много нови възможности за приложение на пластмасовите корпуси както на закрито, така и на открито. Характерна особеност е, че във всеки корпус от представените четири стандартни типоразмера Han-Eco Modular може да се разположи по още един модул, отколкото в еквивалентните аналози от стандарта Han B.

Han-Eco Modular

Han-Eco A

Благодарение на тънкопрофилния си дизайн корпусите от серията Han-Eco A са отлична алтернатива за различни приложения. Han-Eco A позволява лесно монтиране директно на стената на контролния шкаф отвътре, благодарение на опцията за тилен монтаж, която пести инсталационно време. Възможен е и традиционен монтаж на вложките и рамките отпред.

Han-Eco-A

Han-Eco B

Корпусите от серията Han-Eco B са пластмасов еквивалент на стандартния метален корпус Han B. Подобно на металните изпълнения, пластмасовите корпуси се предлагат в типоразмери от 6B до 24B. В тях могат да се разположат както моноблокови, така и модулни вложки, като последните са в комбинация с шарнирната рамка Han-Modular. Аналогично на конекторите Han-Eco A и Han-Eco B имат възможност за тилен монтаж в блоковата част както на моноблокови, така и на модулни вложки.

Основни предимства на пластмасовите конектори Han-Eco:

 • Han-Eco Modular: директно интегриране на модулите от гамата Han-Modular;
 • Han-Eco A: компактен дизайн и тилен монтаж;
 • Han-Eco B: възможност за тилен монтаж;

  Han-Eco-B Тилен монтаж
 • Han-Eco B: металните и пластмасовите изпълнения са взаимозаменяеми;

  Han-Eco-B взаимозаменяеми
 • Han-Eco B: пластмасови корпуси за моноблоковете Han B.

  пластмасови корпуси за моноблоковете Han B

Потребителски ползи:

 • Металните и пластмасовите варианти на стандартите Han-Eco A и Han-Eco B са взаимозаменяеми;
 • Опцията за тилен монтаж значително намалява инсталационното време;
 • Комбинация от малко тегло и висока механична издръжливост;
 • Възможност за експлоатация на открито;
 • Висока корозионна устойчивост;
 • Пожароустойчивост, съгласно UL94 V0.

Благодарение на лесното сглобяване леките продукти от гамата Han-Eco спестяват време за монтаж, като опростяват свързването на системите. Потребителите могат да проектират индивидуални и компактни решения, избирайки от широк асортимент комуникационни и силови модули. Благодарение на конекторите Han-Eco, локомотивите вече са по-надеждни и имат по-ниски разходи за поддръжка и обслужване.

Пластмасовите конектори от серията Han-Eco са предназначени за приложения, които изискват множество връзки, като конвейерни системи, опаковъчни машини, модулни приложения и ветрогенераторни паркове, които не изискват скъпи метални корпуси.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Harting в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на Harting и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg