Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Съвместен семинар на Ритбул и Westermo

Новини > Съвместен семинар на Ритбул и Westermo

РИТБУЛ организира и проведе съвместен онлайн семинар с WESTERMO

Wago

На 30 Юли от 10:00ч. в онлайн платформа ZOOM се проведе семинар организиран от РИТБУЛ съвместно с партньорите ни WESTERMO. Водещите на семинара бяха Румяна Кръстева - Ръководител отдел автоматизация в РИТБУЛ и Nuri Shakeer - Търговски директор на WESTERMO, a присъствие потвърдиха професионалисти от над 40 водещи компании.

WESTERMO проектира и произвежда комуникационно оборудване, подходящо за работа в тежки условия. Продуктите се прилагат, както в социалната инфраструктура, като транспорт, водоснабдяване и енергоснабдяване, така и в преработващата промишленост, като минната и нефтохимическата индустрия.

Темата на семинара беше “Съвременни Индустриални Комуникационни Решения - рутери, суичове, модеми и други”, като бяха засегнати детайлите около вече добре познатите решения от WESTERMO, а също бяха представени и продуктите на Ирландската компания Virtual Access, която от скоро също е част от портфолиото на WESTERMO.

Участниците на семинара научиха повече и за операционната система на WESTERMO - WeOs, която търпи постоянно развитие. Повече за системата можете да научите тук

Можете да излушате целия семинар на нашия YouTube канал:

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg