Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул с изцяло обновен шоурум в град Пловдив

Новини > Ритбул с изцяло обновен шоурум в град Пловдив

Ритбул с изцяло обновен шоурум в град Пловдив

Офис Ритбул Пловдив

Заповядайте в изцяло обновения ни шоурум в град Пловдив, на адрес бул. Христо Ботев 76. Там вече може да намерите много голяма част от нашето продуктово портфолио - последни продукти и иновации от водещи производители.

Обърнали сме специално внимание на инсталационните материали за електрически инсталации. Основен акцент са широката гама продукти на австрийския лидер в производството на крепежни елементи Schnabl. Бързото и лесно фиксиране е изключително предимство, като от Комисията по сертифициране TÜV Austria показват, че високата им ефективност спестява до 60% от времето за работа в сравнение с традиционните методи за инсталация. Основен принцип на технологията на закрепване на Schnabl е, че крепежните елементи могат да бъдат поставени без инструмент и с много малко усилие, в отвор със свредло Ø6 мм. Използвайки специалния ексцентричен дизайн на разширяващия се елемент при подлагането му на натиск, крепежните елементи се фиксират здраво на мястото си и по този начин могат да издържат прикрепения товар.

Schnabl Пловдив

Dietzel Univolt е друг австрийски производител, чиито продукти може да откриете в Ритбул Пловдив. Асортиментът включва богато разнообразие от конзолни и разклонителни кутии, твърди и гофрирани PVC тръби и всичко необходимо за изграждане на мълниезащита.

Schnabl Пловдив

Не на последно място, Ви очакват висококачествени решения от света на светодиодното осветление, професионалните ръчни инструменти и много други.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg