Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул проведе семинар на тема Индустриални комуникационни решения Westermo

Новини > Ритбул проведе семинар на тема Индустриални комуникационни решения Westermo

Ритбул проведе семинар на тема Индустриални комуникационни решения Westermo

Семинар Westermo

На 29.03.2017 в град София, Ритбул проведе семинар на тема Индустриални комуникационни решения Westermo. Специално за презентацията, на разположение беше г-н Нури Шакир - директор продажби на шведската компания за Източна Европа. В семинара взеха участие водещи фирми от секторите на автоматизацията, минната индустрия, металургията, IT и телекомуникациите, разпределението на електрическа енергия. Общото между тези сектори е, че едно прекъсване в процесите на работа би довело до значителни загуби, нарушаване на цялостната работа и дори по-тежки последствия. В връзка, оборудването на Westermo е разработено за приложение в стратегически обекти. Точно това е и отличителната черта на продуктите на Westermo, които са проектирани да функционират в изключително тежки условия и при евентуални проблеми, да не позволяват прекъсване на различните процеси в предприятието.

Засегнати бяха теми като продуктовото портфолио на Westermo, различни ключови апликации и предимства на продуктите. Г-н Шакир представи и основните конкурентни предимства на гамата като оптоизолираните входове, големия температурен диапазон на работа, широките възможности за захранващо напрежение, възможността за включване на резервирано захранване. Ниската консумация на ток е друг плюс, особен когато става въпрос за голям брой устройства.

В детайл бяха разгледани сериите Wolverine, Lynx, RedFox. На разположение за присъстващите бяха мостри на индустриалните суичове, модеми, рутери, екстендъри и др.

Продукти семинар Westermo

Друга отличителна черта, на която беше обърнато специално внимание е операционната система WeOS. Тя е вградена във всички управляеми устройства и позволява поддръжка и настройка на firewall, за разлика от някои конкурентни продукти, при които има нужда от допълнителен модул и неочаквани разходи.

Интерфейса за настройка WeConfig е друго удобство, което опростява цялостната конфигурация и води до много по-бърза работа.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg