Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул представя: Всички нововъведения от Wago

Новини > Ритбул представя: Всички нововъведения от Wago

Ритбул представя: Всички нововъведения от Wago

Нов безжичен Ethernet - Gateway с Bluetooth

Безжичният пренос на данни се налага все повече и повече. Благодарение на това, в много случаи полагането на кабели става излишно, а инсталирането на съответната мрежа се извършва бързо. Новият безжичен Ethernet-Gateway 758-918 на WAGO е идеален за безжично предаване на данни и намира приложение в машиностроенето и производството на комплексно промишлено оборудване. ВИЖ повече тук


РИТБУЛ представя първата в света клема WAGO за печатен монтаж (PCB) с лост

Експертът в свързващите технологии WAGO разшири своята Plugable MULTI CONNECTION SYSTEM (MCS) с нова фамилия конектори с размери до 25 mm². Подобно на първите конектори за високопроизводителни печатни платки, модулът MCS MAXI 16 на WAGO разполага с лостове и позволява бързо, лесно и безинструментно свързване на проводниците.


Подобрение: още по-голяма производителност на контролера PFC200

Подобряването на производителността се дължи на нов хардуер: процесор с по-висока честота и повече памет. Освен това стандартизираният протокол MQTT осигурява безпроблемна връзка с уеб и облачните услуги. Обновяването на хардуера е придружено с нова версия на софтуера e! COCKPIT (версия 1.4) за по-голямо удобство в инженерството.


WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR: дванадесет нови екстремни възможности

WAGO разширява портфолиото си XTR, с 12 нови I/O модула. XTR означава: Extreme (екстремно). Това е I/O-платформата на WAGO за екстремни условия, които работят при условия на извънредно високи температури и вибрации, както и са устойчиви на импулсни напрежения и електромагнитни смущения. Тези нови модули XTR се използват предимно в контролните и разпределителни табла за външни приложения, мобилни системи (като кораби и влакове), както и в секторите за възобновяема енергия. ВИЖ повече тук

От полево ниво до облака. Нов WAGO контрол на данните за Cloud

Всичко от един източник: в допълнение към контролерите за IoT, PFC100 и PFC200, WAGO разширява цифровото си портфолиото с нова възможност за управление на данни в облака. Това разширение позволява на WAGO да предложи решение, което свързва елементи от реалния и цифровия свят. Децентрализирано събиране на данни и предоставянето на данни, от полево ниво до Cloud, както и кръстосан достъп до текущи данни, го правят безценен инструмент.


Портал за свързване на WAGO: трансфер на данни, но лесно!

Поради бързия напредък на четвъртата индустриалната революция, расте и нуждата от по-бърза комуникация и лесни методи за прехвърляне на големи обеми данни. Новият WAGO портал за комуникация е разработен, за да отговори на тези нужди, като същевременно с това предлага високопроизводителна инфраструктура за Industry 4.0.

Промишлени комутатори (суичове): много повече мощност с PoE+

В рамките на мрежите за автоматизация - особено сложните - всеки кабел, който може да бъде елиминиран, намалява усилията за окабеляване, за да се спестят пространство, труд и разходи за материали. Точно това могат да направят новите комутатори Power-over-Ethernet на WAGO за всякакви по размер и тип мрежи.


Контролерите WAGO IoT вече със сертификат Microsoft Azure

Контролерите на WAGO PFC100 и PFC200 IoT вече са сертифицирани от Microsoft Azure. Това удостоверение гарантира на потребителите, че системите работят оптимално с Azure Cloud, което позволява проектите за IoT да бъдат лесно и сигурно изпълнени.


Надеждни релейни модули за индустриални и железопътни приложения

Поради тежките условия на експлоатация, които са често срещани в много промишлени и железопътни приложения, релетата трябва да са особено устойчиви. Широката гама от нови модули релета за захранване от серия 2042 на WAGO е идеално подходяща за тези видове приложения. Релетата са просто пъхнати в носещи клемни блокове на системата TOPJOB® S за лесен, безопасен и бърз монтаж.

Контакти „шуко“ за контролните табла с раклонителни входни клеми - максимална гъвкавост, минимално време за инсталиране

Наличието на контакти „шуко“ в контролните табла опростяват пускането в експлоатация на устройставата. Вградената двойна клема с Push-in CAGE CLAMP® позволява лесно и бързо окабеляване във видимата зона, както и свързването на няколко контакта едновременно. Цветните входни клеми, с ясно различими потенциали, свеждат до минимум риска от грешки в свързването. Двойните контакти „шуко„ остават в миналото - това спестява място в склада и осигурява по-голяма гъвкавост при проектирането на контролното табло. Захранването – което се изисква за зареждане на батерии, свързване на светлинни източници или работа с лаптопи и принтери - е налично бързо и безопасно. Контактите се произвеждат в три цвята: сив (стандартен), червен (за UPS) и жълт (постоянно под напрежение).


Източник: Wago

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА НАШИЯ САЙТ: www.rittbul.bg
ИЛИ КАТО СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
:
office@rittbul.bg
02/ 439 78 45

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg