Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул представи системата за маркиране на WAGO и интеграция ѝ с EPLAN

Новини > Ритбул представи системата за маркиране на WAGO и интеграция ѝ с EPLAN

Ритбул представи системата за маркиране на WAGO и интеграция ѝ с EPLAN

Семинар WAGO & EPLAN

На 09.05.2017 в град София, Ритбул представи най-бързата и икономична система за маркиране в индустрията от WAGO. На разположение за демонстрацията от немската компания беше г-н Матиас Холгер, който показа как се работи с WAGO smartPRINTER, разнообразието от маркировки и софтуера smartSCRIPT и smartDESIGNER. Ясното маркиране на различните компоненти в разпределителното табло осигурява по-голяма сигурност и надеждност, и е от решаващо значение за окабеляване без грешки. Разнообразието от маркировки на WAGO предлага готово решение за голям набор от приложения - маркиране на кабели, жила, пуш-бутони и др. Независимо дали предпочитате маркирането да стане с термосвиваем шлаух, самоламиниращ се етикет или директно поставяне на етикета през кабела, WAGO има отговор.

Семинар WAGO & EPLAN

Инж. Трифон Плачков демонстрира лесната подготовка на маркировките директно през софтуера за електропроектиране EPLAN Electric P8. Показана беше също възможността за бърза интеграция на компонентите на WAGO в проекти през EPLAN Data Portal - онлайн база данни с компоненти от различни производители, готови за импортиране с драг-енд-дроп.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg