Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул посети прочутият международен панаир за инструменти и железария EISENWARENMESSE 2018 в Кьолн

Новини > Ритбул посети прочутият международен панаир за инструменти и железария EISENWARENMESSE 2018 в Кьолн

Ритбул посети прочутият международен панаир за инструменти и железария EISENWARENMESSE 2018 в Кьолн

Ритбул посети прочутият международен панаир за инструменти и железария EISENWARENMESSE 2018 в Кьолн – Германия. Панаирът е символ на най-новите, най-добрите идеи, изобретения и решения.

Екипът ни проведе официални срещи с водещите производители на ръчни и електро инструменти, принадлежности и аксесоари, измервателни и тестови уреди, решения за оборудване за заводи и работилници, за работни групи, сред които ALFRA, WERA, KNIPEX, BESSEY, TESTBOY.

Компаниите изразиха своето задоволство и благодарност към нас, за нашия професионализъм и активността, с която разпространяваме и рекламираме техните продукти на българския пазар.
За това говорят и постигнатите резултати, които поставят Ритбул в челото на класациите по продажби сред множеството български дистрибутори.

По време на изложението нашите специалисти се срещнаха „лице в лице“ с акцентите и най- новите изделия на германските производители.

Очаквайте всички нови продукти за сезон пролет/лято 2018 съвсем скоро!
Следете уебсайта ни за повече информация!

Повече за изложението: Над 2770 изложители от 58 страни и на 47 000 посетители от над 143 страни се срещнаха в центъра на най-развития индустриален конгломерат в Европа.
Водещите производители и доставчици от секторите ръчни и електро инструменти, принадлежности и аксесоари, крепежни елементи и мебелен обков, заводско оборудване и оборудване за работилници използваха изложението да представят интересни новости на професионалистите в индустрията, търговията и крайните потребители.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg