Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритбул посети Hannover Messe – Германия

Новини > Ритбул посети Hannover Messe – Германия

Ритбул, съвместно с водещи български производители, посети най- значимото изложение в областта на индустрията и енергетиката - Hannover Messe – Германия.

Messe

От 7 до 11 април се проведе най- значимото промишлено изложение в света - Hannover Messe. Събитието се провежда всяка пролет в Хановер и е най- мащабното по брой изложители и изложбени площи.

За тази година, според статистики на организаторите, броят на изложителите възлиза на около 5 000 от над 100 националности. Над 180 000 е броят на посетителите, дошли да се запознаят с най- новите тенденции и перспективи за инвестиции в индустрията и енергетиката.

Messe

И тази година Ритбул посети изложбените щандове на германските си партньори, като даде възможност и на специалисти от водещи предприятия да се запознаят „ на живо” с най-новите продукти от Eplan, Harting, Steinhauer, Alfra - водещи световно признати производители:

Eplan

Eplan - световен лидер в разработката на специализирани софтуер за електропроектиране, отпразнува своята 30 -та годишнина по време на тазгодишното изложение. С над 40,000 клиента, над 100,000 инсталации в над 50 страни и с над 700 служителя – това са неоспоримите признаци за успех на компанията , която стартира с едва 3-ма служителя през далечната 1984.

Harting

Harting – лидер в производството на промишлени и електронни конектори, щепселни и клемни съединения, мрежови компоненти, кабели и кабелни решения. В контекста на основната тема на изложението - „Интегрирана индустрия – предстоящи стъпки“ ("Integrated Industry - NEXT STEPS"), компания представи най- новите решения от раздел „Модерни решения за интегрирана индустрия“ (Smart Solutions for Integrated Industry). Продукти на фокус бяха новата серия индустриални суичове, кабелни решение с кръгли конектори M12 с IP 65, приложения с RFID технология и разбира се – серията модулни конектори - Han Modular.

Steinhauer

Steinhauer – водещ производител на машини с ЦПУ за обработка и пробиване на отвори в елтабла, монтажни плочи и пултове представи най- новите си кабелни центрове (машини, подпомагащи процеса на окабеляване на електрически табла) - eCAB PWA2000 и eCAB PWA6000.

Alfra

Alfra – производител на професионални хидравлични машини и режещи щанцови инструменти за монтаж и обработка на захранващи и комуникационни табла.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg