Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ритал и Ритбул със съвместен семинар – EPLAN & Rittal Experience

Новини > Ритал и Ритбул със съвместен семинар – EPLAN & Rittal Experience

Ритал и Ритбул със съвместен семинар - EPLAN & Rittal Experience

EPLAN & Rittal Experience

На 18.05.2017г. се проведе еднодневен съвместен семинар между Ритал и Ритбул на тема „EPLAN & Rittal Experience“. Събитието бе уважено от повече от 60 специалиста от електро бранша. По време на семинара бяха представени основни функционалности на софтуерната платформа EPLAN. Освен за EPLAN Electric P8, особено внимание бе отделено на продукта за 3D симулация на насищане на табла EPLAN ProPanel.

Пред аудиторията бе представена последователността на работа със софтуерния пакет чрез практическа демонстрация в конкретен проект. Като новост бе демонстрирана възможността за автоматично създаване на планове за разпробиване на отвори по монтажни повърхнини, както и възможностите на софтуера да калкулира автоматично дължините на вътрешните връзки в табло чрез EPLAN ProPanel.
Демонстрацията на продуктите бе водена от инж. Трифон Плачков. Във втората част от събитието аудиторията бе запозната от инж. Александър Касчиев с изискванията заложени в стандарт IEC 61439 за силови електро разпределителни табла. По време на коктейла след семинара бяха обсъдени в приятна обстановка възникнали въпроси по време на сесиите.

EPLAN & Rittal Experience

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg