Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Резачка за маркировки към WAGO smartPRINTER

Новини > Резачка за маркировки към WAGO smartPRINTER

Резачка за маркировки към WAGO smartPRINTER

Резачка за маркировки WAGO

Добре познатият вече smartPRINTER на WAGO зададе нови стандарти с лекотата на работа, гъвкавостта и цената си - сега към него може да добавите и практична резачка за маркировки.

Най-важни фактори при маркировките са да бъдат икономически изгодни, бързи и лесни за употреба. WAGO отговаря на всички тези изисквания с едно интегрирано решение от планирането до софтуера за маркиране, принтера и различните материали за маркиране. Новата резачка разработена специално за WAGO smartPRINTER завършва това цялостно решение. Модулът за рязане може да бъде добавен към съществуващото устройство с няколко лесни стъпки. Висококачественият японски резец е с дълъг експлоатационен живот и гарантира прецизно и чисто срязани ръбове - рязането на ръка и нащърбените ръбове са вече в миналото.

Един размер реже всичко

От практическа гледна точка, резачката за маркировки е идеално допълнение към WAGO smartPRINTER, чиито маркировки са ясни и устойчиви на външни влияния, както и защитени от изтъркване и издраскване, съгласно DIN EN 60068. Смяната на маркиращия материал е много лесна, а маркирането на редовите клеми и входно-изходните модули изключително опростено. Освен маркиращи ленти, етикети, маркери за пуш-бутони, могат да бъдат маркирани и различни кабели и проводници.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg