Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Ретро серия лампи и осветителни тела Edition 1906 от LEDVANCE

Новини > Ретро серия лампи и осветителни тела Edition 1906 от LEDVANCE

Ретро серия лампи и осветителни тела Edition 1906 от LEDVANCE

Ретро серия OSRAM Edition 1906

LEDVANCE представи новата си серия ретро осветление Edition 1906, направена изцяло от висококачествени материали: LED филамент лампите с покритие от златен цвят и прозрачните халогенни лампи са налични в четирите класически форми, като LED филаментите имат и димираща версия. Висящите осветителни тела PendoLum са с линеен и изчистен дизайн. Чувството за изисканост е подсилено от матовия алуминий и тексилния кабел. Лампите и осветителните тела от Edition 1906 създават визуален акцент във всяко помещение, особено когато са комбинирани.

Името Edition 1906 идва от годината, когато е регистрирана търговската марка OSRAM, а визията е вдъхновена от индустриалния стил, който преобладава в началото на века. Прозрачните халогенни лампи се предлагат в класическа овална, тръбна и глобус форма. Покритието от златен цвят на глобусите и крушките тип Едисън на LED версиите, допълнително подчертава ретро дизайна. Лампите излъчват дискретна светлина с ниска мощност (като заместители за 25, 35 и 54 вата), а необичайните форми привличат вниманието, независимо дали са разположени във всекиднева, ресторант или лоби на хотел.

Осветителни тела PendoLum Edition 1906

Осветителните тела PendoLum идеално допълват лампите с изчистения си дизайн, гъвкавите възможности за монтаж и премиум материала. Телата се състоят от висококачествена алуминиева фасонка с матиран завършек в златно или черно, и черен текстилен кабел. Оборудвани са с високо функционален разтегателен кабел, който позволява гъвкавост при позиционирането и излъчването на светлина. Друго предимство е, че осветителите могат да се използват самостоятелно или в различни комбинации с други PenduLum тела, в зависимост от предпочитанията към дизайна и осветеността.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg