Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Редови клеми TOP JOB S с лост от WAGO

Новини > Редови клеми TOP JOB S с лост от WAGO

Редови клеми TOP JOB S с лост от WAGO

Универсалните редови клеми TOPJOB S на WAGO предлагат много повече от надеждно електрическо свързване за различни промишлени условия и съвременни сградни системи. „TOPJOB S клемите за монтаж върху шина имат множество предимства. В зависимост от условията, те осигуряват вече няколко различни варианта за оптимално свързване: чрез лост, бутон или монтажен отвор

WAGO редови клеми TOPJOB S с лост

Издърпайте лоста нагоре, вкарайте проводника и освободете лоста: тази оригинална и лесна технология, която направи серията клеми за бърза връзка 221 на WAGO толкова популярна, сега вече е и универсално решение за редовите клеми TOPJOB S за монтаж върху DIN-шина. Това означава, че проводниците могат да бъдат лесно ръчно присъединявани и отстранявани, дори и в контролното табло, без да се налага използването на инструменти. Новият метод за свързване е голямо удобство за потребителите, особено при монтажни работи на открито. Повдигнатият лост маркира ясно точката на електрическото свързване и освобождава ръцете на техника при свързване на проводници, дори с голямо напречно сечение. Първоначално клемите с лостове ще се предлагат с номинални напречни сечения 2.5 mm2 (14 AWG), 6 mm2 (10 AWG) и 16 mm2 (8 AWG). Наличните изпълнения са варианти за 2 или 3 проводника. Полевата страна е снабдена с лост, а за вътрешното свързване има бутон или отвор за отвертка.

Клемите с лостове на WAGO са подходящи за всички видове проводници, включително едножични, многожични или тънкожични. Както и доказаната версия TOPJOB S с отвор за отвертка, новите клеми с лост също са с технологията за свързване чрез просто натискане от тип „push-in“. Това позволява освен твърди проводници, и гъвкави проводници с кербовани накрайници със сечения от 0.75 mm2 (18 AWG) да се свързват безинструментно към устройствата. При странично свързване на проводника, клемите с лостове дават възможност за лесно присъединяване на големи и трудни за огъване проводници.

Предимства на клемите с лостове:

- Лесно и интуитивно ръчно свързване и отстраняване на проводниците;
- Конструкцията на лоста гарантира, че свързващото устройство е или отворено, или затворено;
- Лесно свързване на трудно огъващи се проводници чрез странично присъединяване;
- Номинални напречни сечения: 2.5 mm2 (14 AWG), 6 mm2 (10 AWG) и 16 mm2 (8 AWG);
- Изпълнения за 2 и 3 проводника.

Редови клеми WAGO TOPJOB S с бутон

Новите редови клеми WAGO TOPJOB S с бутон могат да бъдат отваряни с какъвто и да е инструмент. Оранжевият цвят на бутона позволява ясно и бързо да се различи изпълнителния механизъм на свързването от входното място на проводника. Новите редови клеми с бутони се предлагат за проводници с напречно сечение от 0.14 до 25 mm² (22-4 AWG). Наличните изпълнения са за 2, 3 и дори 4 проводника.

Редови клеми WAGO TOPJOB S със стандартен монтажен отвор за отвертка

Клемите TOPJOB S с монтажен отвор позволяват удобно свързване чрез стандартен инструмент. Използван за свързването на гъвкави тънкожични проводници, той остава в монтажния отвор, докато не се осъществи връзката. Мястото на свързване е в отворено положение, което освобождава ръцете на техниците за подготвителните операции по окабеляването. Инструментът в отвора маркира точното място на свързване.

Три варианта – една продуктова гама

Потребителите могат да избират от трите типа свързване: с лост, бутон или стандартен монтажен отвор. Широката и разнообразна гама от клемни блокове за монтиране върху шина осигурява изключително надеждни електрически връзки в различни промишлени приложения и сградни инсталации. Серията редови клеми TOPJOB S на WAGO предлага множество предимства, включително:
- Оптимален вариант за свързване в зависимост от приложението: лост, бутон и монтажен отвор;
- Всички варианти имат предвидени тестови отвори и са с технология CAGE CLAMP – универсална технология за свързване на всички видове проводници;
- Бързо кабелно свързване чрез „push-in“ клеми на едножични, многожични и проводници с накрайници;
- Гамата мултифункционални джъмпери предлага правилното решение за всякакви задачи;
- Бързо и рентабилно етикетиране със системата за маркиране на WAGO, благодарение на еднаквия профил;
- Универсалност: система от клемни блокове с монтаж върху една шина за почти всяко приложение в световен мащаб.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg