Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Професионални измервателни уреди и тестери от Testboy

Новини > Професионални измервателни уреди и тестери от Testboy

Професионални измервателни уреди и тестери от немската компания Testboy

От месец май 2012 год. фирма Ритбул е представител на TESTBOY за България.

Германската фирма TESTBOY предлага от 1953 професионални измервателни прибори и инструменти. Дългогодишният опит на компанията, функционалността на уредите и тестерите и модерните решения, нареждат марката TESTBOY сред водещите производители на измервателни прибори.

Продуктите са разделени в няколко основни категории, отговарят на изискванията за безопасност на работа в съответствие със стандарт IEC/EN 61243 и са предназначени за работа до 1000V.

Testboy

Освен тестери на напрежение, мултицети, амперклещи тестери на инсталации, фирмата предлага и термокамери, сирени, пиезосирени, аварийни и сигнални лампи.

Testboy

Testboy

Термокамерите са с различни приложения – за изпитания на енергийна ефективност на сгради и съоръжение, за контрол на производствени процеси, за превантивни и спасителни операции в условия на пожар и задименост, контрол на фотоволнаични панели и др.

Дългогодишният опит на компанията, функционалността на уредите и тестерите, както и съвременните решения, нареждат марката TESTBOY сред водещите производители на измервателни прибори.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg