Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Платформа HeiSys на HEITEC за железопътни транспортни средства

Новини > Платформа HeiSys на HEITEC за железопътни транспортни средства

Новата платформа за вградени системи HeiSys на HEITEC е сертифицирана за железопътни транспортни средства

По време на Embedded World 2020, едно от най-големите международни изложения за технически решения, базирани на вградени системи, компанията HEITEC обяви дебюта на нова надеждна платформа HeiSys. Тя е проектирана с висока степен на мащабируемост и максимална гъвкавост и може да се използва в качеството на универсален шлюз, промишлен компютър или периферен компютър за високоскоростни изчисления, например в IoT или мобилни приложения. Освен това HeiSys е сертифицирана за медицински и индустриални приложения, мобилни приложения и съответства на разпоредбите на железопътния транспорт.

Платформа за вградени системи HeiSys на HEITEC

Сменяемите модули се използват все по-широко в много промишлени области, тъй като улесняват в голяма степен внедряването на решения, дори при високи изисквания за ефективност. С новата платформа за вградени системи HEITEC съчетава предимствата на различни, ориентирани към бъдещето сменяеми модули и предлага на клиентите възможност за създаване на стандартизирани интерфейси на модулен принцип за бърза и рентабилна реализация на съответните приложения.

Бързи и персонализирани решения чрез сменяеми модули

Използвайки стандартен процесор и FPGA модули, HeiSys може да бъде мащабирана до необходимата изчислителна мощност, както и да бъде разширена чрез необходимите комуникационни интерфейси. По този начин клиентите имат възможност да адаптират гъвкаво платформата към индивидуалните изисквания на тяхното конкретно приложение или да внедряват приложения с интензивна обработка на данни бързо, надеждно и без много усилия. Така отпада необходимостта от сложна и отнемаща време настройка или скъпоструваща синхронизация на различни компоненти.

В зависимост от сложността на проекта и изискванията за ширината на честотната лента, разнообразието на сигналите, ефективността и консумацията на енергия, може да се избере съответна COM Express платка и в комбинация със SMARC модулни FPGA платки да се реализират най-различни интерфейси чрез съответния FPGA дизайн. В бъдеще допълнително ще се поддържа и новият стандарт COM HPC. Пълната гъвкавост по отношение на технологиите за безжично предаване на данни е гарантирана чрез m.2 интерфейси. Системната платформа е проектирана също за използване на WLAN, LTE, 5G, UMTS, GSM, LPWA, Bluetooth, GPS/GLONASS многолентови радио модули за комуникация при прехвърляне на промишлени данни и за приложения в железопътния транспорт. Сертифицирането, съгласно стандарта EN 50155, чиито разпоредби се отнасят за електронно оборудване, монтирано в железопътни превозни средства, гарантира използването на компактната система в мобилни приложения - както в подвижния състав, така и за наблюдение на трасето. Благодарение на липсата на движещи се части, например вентилатори, надеждността и средното време за безаварийна работа са значително повишени. Системата гарантира работа в разширения температурен диапазон между -40 °C и + 85 °С. Сертификацията, съгласно стандарта EN 50155, предполага също възможност за нанасяне на защитно покритие на платките. Благодарение на модулния принцип корпусът може да бъде разширен в съответствие с изискванията на клиента, условията на експлоатация и необходимата способност на охлаждане.

PR074_HEITEC_HeiSys

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на HEITEC в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на HEITEC и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg