Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Операционна система WeOS 4.27.0 на Westermo

Новини > Операционна система WeOS 4.27.0 на Westermo

Westermo обяви пазарния дебют на нова версия на операционната система WeOS 4.27.0 с функционалност за по-голяма киберсигурност

Операционна система WEOS

Компанията Westermo обяви пазарния дебют на нова версия на операционната система WeOS 4.27.0 (Westermo Operating System), чиито подобрени функции повишават сигурността на мрежата. С предишната версия на WeOS бе въведена функция, която осигурява автоматично изключване на порт, ако той не се използва за определен период от време. Сега Westermo опрости тази функция и я направи по-надеждна и по-усъвършенствана.

Неизползваните портове на комутатори или маршрутизатори, които са активни и достъпни, представляват голям риск за сигурността, тъй като през тях неоторизирани потребители могат да получат достъп до мрежата. В повечето случаи неизползваните портове са изключени, но конфигурирането им е сложна задача, която отнема време. В големите мрежи с много комутатори често някои портове остават отворени просто по недоглеждане.

В новата версия WeOS 4.27.0 съществува лесен за използване интуитивен съветник на конфигурацията, който улеснява в много голяма степен автоматичното деактивиране на неизползваните портове, които остават изключени, дори когато мрежовият комутатор се рестартира.

Westermo WeOS

В настоящата версия на WeOS е улеснена също актуализацията на програмата за първоначално стартиране на устройството. Това е малка програма, но с много голямо значение, която зарежда операционната система. Често тя се пренебрегва, когато даден модул се ъпгрейдва, просто защото не се знае как да се направи това или се смята, че не е важно. Но тази програма за първоначално стартиране е софтуер, който трябва да бъде ъпгрейдван, за да се осигури максимална защита. В новата версия на WeOS инструментът за първоначално зареждане може да бъде надстроен бързо и просто чрез интерфейса за уеб-конфигурация.

С версията WeOS 4.27.0 компанията Westermo допълнително подобри мощния набор от функции за киберсигурност и улесни още повече конфигурирането на мрежовите комутатори.

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на Westermo в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на Westermo и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg