Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Новият Han® Configurator

Новини > Новият Han® Configurator

Новият Han® Configurator

Изпробвайте новия Han® Configurator! Възползвайте се от всички допълнителни функции и ефективния процес на конфигуриране. Бъдете вдъхновени и открийте нови решения.

Необходимо е бързо и надеждно да намерите подходящите интерфейси за конструкцията на вашата машина, без да сте разработили детайлите на конектора и всички комбинации от опции? Новият Han® Configurator бързо ще постави цялата необходима информация и данни, които са от значение за вземането на решения във Вашите ръце.

При надграждането на Han® Configurator-а, HARTING се фокусираха върху това, което хората извършват на практика. Целта е Вие, потребителите, да отговаряте по-бързо на изискванията на приложението, когато конфигурирате интерфейси.

Това отнема само три входа (контакти, напрежение и ток) и ръка, пълна със стъпки за генериране на първото възможно решение. Предложения за алтернативни интерфейси могат да се намерят с натискане на бутона. Текущата конфигурация се показва като 3D модел. Алтернативно, все пак имате възможност да конфигурирате сами конектора стъпка по стъпка.

Ще се възползвате и от допълнителни функции: Например, можете да изтеглите цялата документация с едно кликване (включително STP файлове). Всички избрани конфигурации могат да бъдат запазени, заредени и споделени с Вашия екип.

Свържете с нашия екип за повече информация!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg