Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Над 3000 ETI продукта онлайн в EPLAN Data Portal

Новини > Над 3000 ETI продукта онлайн в EPLAN Data Portal

ЕTI Elektroelement , европейският производител на електрооборудване за защита на битови, търговски и промишлени инсталации, представя над 1000 нови продукта (миниатюрни автоматични прекъсвачи и стопяеми предпазители) в онлайн библиотеката на Eplan ( Dataportal ).

Над 3000 ETI продукта онлайн в EPLAN Data Portal

ETI Elektroelement е един от водещите световни доставчици на продукти и услуги в областта на защитата на електрически инсталации. ETI е сред петте най-големи производители на стопяеми предпазители в света и един от водещите производители на иновационни продукти в областта на комутационната апаратура. Продуктите на ETI (стопяеми предпазители, миниатюрни автоматични прекъсвачи, автоматични прекъсвачи с лят корпус и въздушни автомати) обхващат гамата от 0,5А до 6300А. Te могат да бъдат предложени както като отделни продукти, така и продуктови линии или цялостни решения за контрол и защита на жилищни, търговски, промишлени инсталации, електроразпределение, фотоволтаични системи и други възобновяеми енергийни източници. Групата ETI се състои от 14 дъщерни дружества в различни европейски страни и си сътрудничи тясно с избрани партньори от цял свят. Te сa пионери в областта на защитата на батерии и фотоволтаични системи и са създатели международни стандарти в областта на предпазителите и прекъсвачите.

В EPLAN Data Portal вече може намерите над 3000 ETI продукта за жилищни, търговски и индустриални инсталации.

ASTI програма:

• Миниатюрни автоматични прекъсвачи: ETIMAT (от 0,5A до 125A, AC/DC), дефектнотокови защити: EFI-2, EFI-4, дефектнотокови защити комбинирани с автоматичен прекъсвач: KZS-1M, KZS-2M, KZS-4M.
• Стопяеми предпазители NV, D, C, D0.
• Стопяеми предпазители с gG/aM/gF/gTr характеристики, нови керамични и пластмасови основи за стопяеми предпазители, основи за свързване на нулев проводник, LV NV вертикални основи, вертикални разединители и аксесоари.

ETICON програма:

• Миниатюрни , моторни и помощни контактори, термични защити и аксесоари.

DC програма Green protect:

• Стопяеми предпазители CH и NV/NH DC, с gPV/gR характеристика, DC основи и разединители

Продуктовата информация може да прочетете на 11 езика: английски, немски, полски, словашки, словенски, чешки, румънски, унгарски, руски и украински. Продуктите включват изображения, размери и линк към продуктовия уебсайт на 3 езика: английски, немски и руски.

Продуктите са организирани в дървовидна структура, подобна на каталога на ETI, което улеснява проектанта при избора на компоненти и изготвянето на спецификация. С внедрените аксесоари, проектантът има възможност да избере най-подходящия продукт. Структурата на дървото може да бъде изтеглена от Eti Group Support
За потребителите на по-стари версии на EPLAN има .xml библиотека от продукти на ETI на Eti Group Support.

Новости в продуктовата гама на ETI:
- Дефектнотокови защити комбинирани с автоматичен прекъсвач тип KZS B (съчетават функционалностите на двата продукта и се използва в AC страната на фотоволтаични системи, в зарядни станции за електрически автомобили и др.)
- Ново поколение предпазители NH gG 800V a.c в стандартни размери, за защита на фотоволтаични инвертори.
- Ново поколение хоризонтални разединители KVL за стопяеми предпазители тип NH (с възможност за aдаптиране на височината към шини с дебелина 5 мм или 10 мм, лесна смяна на посоката на захранващите кабелите и широк асортимент от аксесоари ).
- Нова серия пластмасови основи PFB за предпазители D0 (с ергономичен дизайн , LED индикация, изключително ниски загуби на мощност, двойно захранване с гребен и кабел и възможност за асемблиране на многополюсни основи от еднополюсни такива)
- Предпазители за специални приложения:
• NH предпазители за фотоволтаични и подобни инсталации (1500V d.c., 1200V d.c., 1100 V d.c., 1000V d.c.)
• DC предпазители тип NH и CH за защита на батерии
• DC предпазители за железопътни транспортни системи
• Предпазители за защита на AC и DC арестори при 10 / 350μsec и 8 / 20μsec
Повече информация за продуктите можете да намерите на уебсайта на ETI на адрес http://www.etigroup.eu
или в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjeor2O--JX9S_r1GwoVvUw

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg