Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > LED сигнални лампи от Compro с въртяща светлина и сертификат за приложение по пътища

Новини > LED сигнални лампи от Compro с въртяща светлина и сертификат за приложение по пътища

LED сигнални лампи от Compro с въртяща светлина и сертификат за приложение по пътища

LED сигнални лампи с въртяща светлина

В сферата на светлинните сигнални устройства, мигащата сигнализация е един от най-важните стандарти. От десетилетия, перманентно монтирани мигащи светлини се използват в обществените пронстранства и индустриалния сектор като предупреждаваща сигнализация. В комбинация със звукови сигнални устройства като сирени, мигащите сигнални лампи са основна част от всяка модерна система за сигурност. Продуктовата гама на Compro Electronic GmbH непрекъсното се разширява с цел да отговори на изискванията на клиентите и високите стандарти. Асортимента на Compro предоставя голямо разнообразие и гъвкавост от гледна точка на приложението, независимо дали става въпрос за закрити или открити съоръжения. Продуктите са налични в различни стандартни размери и предлагат различни опции за монтаж - магнитна основа, основа за завинтване или закачване. Моделите за външно приложение са с различно ниво на защита и са устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия.

LED сигнални лампи с въртяща светлина комбинации

Сигналните лампи от серията COBL 130 са със специален сертификат за пътни транспортни средства - ECE R65. Захранващото напрежение е 12-24V и имат ниво на защита IP56. Серията се предлага в три различни размера и с пет различни основи за закрепване, които осигуряват голяма гъвкавост при монтажа. Светлинната индикация е с три функции - въртяща, двойно мигаща и четворно мигаща. Повече технически характеристики може да намерите в pdf файла.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg