Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > LED осветление в офиса

Новини > LED осветление в офиса

LED осветление в офиса

В офис сградите изискванията за осветление са толкова разнообразни, колкото и техните решения. В зависимост от пространството и архитектурата, индивидуалната употреба и специфичните изисквания, подходящото осветление е важен аспект.

Осветлението в съвременните офис и административни сгради трябва да създаде приятна среда, в която хората да могат да се концентрират и да работят ефективно и да създават подходящата атмосфера, така че клиентите и посетителите да могат лесно да намират пътя си и да се чувстват комфортно и добре дошли.

Пешеходните пътеки и коридорите са представени в различна светлина от входните и приемните зони. Работните помещения, конферентните зали и заседателните зали се нуждаят от различни решения за осветление от чакалнята и стаите за отдих.

Можете да се възползвате от осветителните тела LEDVANCE LED, предлагани от Ритбул
Използвайте широката гама LED осветителни тела LEDVANCE от Ритбул и направете работата по-ефективна. Замяна на съществуващите традиционни еквиваленти и спестяване на енергийни разходи.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg