Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Комуникационен модул RTU Modbus за захранване WAGO Pro 2

Новини > Комуникационен модул RTU Modbus за захранване WAGO Pro 2

Защо ни е нужен комуникационен модул на захранване и какви предимства ни дава?

testboy new tv292

По начало сме свикнали захранванията 12, 24 или 48 V да бъдат „черна кутия“, на която от единия край се подава стандартно мрежово захранване, а от другия са вързани устройствата за автоматизация, комуникация или така наречените „умни“ устройства. Често пъти не се замисляме върху това какво реално получаваме на изхода; какво може да причини едно некачествено захранване; защо имаме авария - в повечето случаи проблемът е точно в захранването.

Цената на захранването също е много неглижирана, но се оказва, че в определени ситуации „евтиното излиза многократно по-скъпо“, особено когато трябва да изпратим високо квалифициран служител на място, за да констатира „проблем в захранването“.

Дигитализацията и необходимостта от оптимизиране на разходите, налагат вече използването на „умни“ ефективни захранвания, готови да ни информират дистанционно за своето състояние. Необходимостта от комуникация на толкова ниско ниво става незаменима и при ситуациите на пред аварийна работа, както и от изискванията за мониторинг при Индустрия 4.0, търпяща сериозно развитие в последно време.

Неслучайно WAGOPro 2 захранванията помещават и функцията на електроненпредпазител с изключително бързодействие и гъвкавост по отношение настройката на тока на сработване. Вградената възможност за проследяване тенденцията на тока и напрежението според историята, пък ни помага в детекцията на предаварийни процеси. RTU Modbus комуникационният модул ни позволява отдалечен мониторинг и алармиране на процеси с несвойствен характер.

Wago се радва да ви представи едно съвременно решение и ново попълнение в смейството на професионалните захранвания, а именно опционален комуникационен модул по най-разпространения протокол Modbus.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви консултираме при избора на продуктите на WAGO и да Ви дадем най-добрите цени!

Пишете ни на office@rittbul.bg

testboy new tv292

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg