Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Инструмент за конфигурация на индустриална мрежа от Westermo

Новини > Инструмент за конфигурация на индустриална мрежа от Westermo

Инструмент за конфигурация на индустриална мрежа от Westermo

Софтуерното приложение WeConfig прави конфигурацията и поддръжката на мрежите по-ефективна, лесна и надеждна. Много работни часове могат да бъдат спестени при първоначалната инсталация, както и при текуща поддръжка през целия жизнен цикъл на мрежата. Отнемащите много време задачи могат да бъдат автоматизирани и конфигурационните актуализации могат да бъдат въведени наведнъж. WeConfig свежда до минимум риска от конфигурационни грешки и прави опростено оптимизиране на сигурността на мрежата. Правилно конфигурираната и контролираната мрежа с лесни и надеждни процеси за поддръжка ще сведе до минимум риска от прекъсване на мрежата.

Устойчив асистент
Надеждна и документирана конфигурация на мрежата. WeConfig ще ви спести време с автоматизираната рутинна конфигурация. Той също така елиминира риска от неправилна конфигурация, причинена от човешка грешка. Предишните трудни конфигурации се опростяват и могат да се извършат за няколко минути само с няколко кликвания.

Защитете мрежата си
Изграждане и анализ на киберсигурността. Улесненото внедряване на системните функции за сигурност минимизира риска от неоторизиран достъп. Анализът на сигурността ви позволява да намирате и да установявате уязвимости в мрежа, WeConfig улеснява създаването и поддържането на стабилен стандарт за мрежова сигурност.

Намерете и решете проблемите, преди да се случат
Диагностични инструменти за висока надеждност на мрежата. WeConfig прави вашата мрежа прозрачна и събира цялата информация на едно място. Удобният потребителски интерфейс прави диагностиката и наблюдението лесни. Картата на топологията на мрежата е регулируема според вашите нужди и подробна информация до всяка връзка е подредена в прост и интуитивен табличен план.

Изтеглете от тук последната версия на WeConfig:

Изтеглете информационния лист за конфигурацията:

Източник: Westermo

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg