Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Индустриалната серия конектори Han® на HARTING вече е в  EPLAN Electric P8 и EPLAN 5

Новини > Индустриалната серия конектори Han® на HARTING вече е в EPLAN Electric P8 и EPLAN 5

Индустриалната серия конектори Han® на HARTING вече е в EPLAN Electric P8 и EPLAN 5

Ние от Ритбул имаме удоволствието да информираме всички наши клиенти, колеги електропроектанти и потребители на електротехнически CAD системи, че вече онлайн могат да се възползват от пълна информация за най-новите продукти на водещия немски производител HARTING. Спецификацията на типа конектори от индустриалната серия Han® на компанията е налична в системите EPLAN Electric P8 и EPLAN 5. Тя включва точния брой и обозначаването на контактите и товарите им, така че изчертаването на свързващите точки и създаването на диаграми за терминално свързване да бъде много по-лесно, бързо и качествено. Освен това данните за близо 2000 елемента от индустриалната серия конектори Han® могат да бъдат въведени в системата и да бъдат използвани с всичките им технически възможности. Цялата информация е оптимизирана и пригодена за работа с EPLAN Electric P8, както и с EPLAN 5. И тъй като данните са във вид на екселска таблица, те могат да бъдат експортирани и във всяка друга електротехническа CAD система.

Индустриалната серия конектори Han на HARTING

В допълнение HARTING осигурява към EPLAN 5 макроси за продуктите към Етернет суичовете Ethernet Switches Ha-VIS eCon 7050-A1. Благодарение тях всички терминали ще бъдат разположени в правилен ред, като така разработчиците ще спестяват време и ще могат да повишат ефективността си.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg