Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Hовa клема за повърхностен монтаж на компоненти върху печатни платки от серията 2065

Новини > Hовa клема за повърхностен монтаж на компоненти върху печатни платки от серията 2065

Hовa клема за повърхностен монтаж на компоненти върху печатни платки от серията 2065

печатни платки от серия 2065

Най-новата иновация на WAGO съчетава малки размери с голям капацитет на свързване

С височина от само 2,7 mm клемата за повърхностен монтаж на компоненти от серията 2065 покрива диапазон от напречни сечения на проводниците от 0,2 mm2 до 0,75 mm2 (AWG 24 до AWG 18). По този начин сега най-разпространените в LED-технологиите сечения и видове проводници могат да контактуват във възможно най-малко пространство. Компактният корпус минимизира образуването на сенки и с това предлага на разработчиците допълнителна свобода при дизайна на LED-модули и оптики. Тъй като в много LED-приложения защитата срещу случаен контакт не е от значение, като, например, при използване на ниски напрежения или в затворени системи, минималните размери бяха постигнати чрез съзнателен отказ от изолиращ корпус. Разчетното номинално напрежение се получава в резултат от съответното позициониране на еднополюсните клеми в схемата на платката. Номиналният ток е проектиран за до 9 А.

Лесно боравене

Доказаният Push-in метод на свързване CAGE CLAMP® позволява директно вкарване на едножилни проводници. За свързване на многожилни проводници точката на присъединяване може лесно да бъде отваряна с помощта на специалния инструмент за задействане. При това интегриран в инструмента водач улеснява вкарването на проводника. В допълнение към приложението в класически LED и Chip-on-Board (COB) модули, серията 2065 може да бъде използвана и извън рамките на осветителни тела; например при свързване на сензори, където, благодарение на ограничената нужда от пространство, клемите представляват надеждна алтернатива на ръчното запояване на проводници.

PUSH WIRE® - вариант за пестене на още повече пространство.

Допълнително 2065 се предлага и във вариант за едножилни проводници с PUSH WIRE® свързване. Благодарение на липсата на контур на лоста клемите са още по-тънки и могат да бъдат позиционирани навсякъде, където се използват изключително едножилни проводници, дори още по-близо един до друг.

Разнообразие от клеми от семейството за повърхностен монтаж на компоненти

В допълнение към серията 2065 със сериите 2059, 2060, 2061 и 297 WAGO предлага широка гама от продукти за приложения с повърхностен монтаж с номинално сечение на проводниците от 0,14 mm2 до 1,5 mm2. Всички клеми за повърхностен монтаж върху печатни платки на WAGO се предлагат в подходяща за автоматизиран монтаж Tape and Reel опаковка. Благодарение на това те могат да бъдат напълно интегрирани в процеса на окомплектоване и обработка за повърхностен монтаж (SMT).

Източник: Wago

Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg