Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Han® hmc: 10 000 пъти по-надеждно свързване на платформите за тестване

Новини > Han® hmc: 10 000 пъти по-надеждно свързване на платформите за тестване

Han® hmc: 10 000 пъти по-надеждно свързване на платформите за тестване

Когато се произвеждат серийно устройства или машини, те се подлагат на функционално тестване за осигуряване на необходимото качеството. Обаче, за да тествате лесно голям брой, трябва да сте в състояние бързо да свържете и прекъснете връзките за захранването на блоковете, както и техните интерфейси за сигнали и данни, по време на процеса на тестване.

До скоро за такива приложения бяха налични хардуерни решения или стандартни индустриални конектори; такива конектори обикновено са проектирани само за няколко стотин цикли на включване и изключване. На практика, обаче, тестовото оборудване може да се подложи на хиляди цикли годишно. Има възможност стандартните промишлени конектори да не могат да бъдат приложими за такива операции.

При повторно свързване на оборудване няколко пъти дневно са необходими други решения: инструменти, машини и съоръжения с често сменяни връзки, изискват интерфейси, които могат безопасно да предават енергия, данни и сигнал, независимо от няколкото хиляди цикли на свързване.
Ето защо HARTING проектират и предлагат серията Han® HMC. Конекторите от тази серия са надеждни и отговарят на изискванията на EN 61984, дори и след 10 000 цикли на свързване (включване и изключване). Тази издръжливост е постигната чрез развитие на усъвършенствания дизайн на индустриалния конектор Han®, например контактите сега са покрити със специално позлатяване.

Серията HMC е съвместима със стандартни конектори на Harting, със същия размер. Това позволява на клиентите постепенно да заменят конекторите си с решенията на Han® HMC, без да е необходимо да правят конструктивни промени в дизайна.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg