Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Групата HARTING ще изиграе важна роля на известен турнир по тенис

Новини > Групата HARTING ще изиграе важна роля на известен турнир по тенис

Някой за тенис? Прочетете как HARTING и конекторите им Han-Eco® ще вземат участие в известен германски турнир по тенис

Групата HARTING ще изиграе важна роля на известен германски турнир по тенис

GERRY WEBER OPEN е един от най-важните и престижни тенис турнири в света. Още от стартирането му през 1993 година, той успява да привлече около 85 000 аудитории. Днес аудиторията е още по-многобройна.

"Ние избрахме HARTING и Han-Eco®, защото конекторите ни направиха много добро впечатление във всяко едно отношение: те са надеждни, здрави и вярваме, че ще се представят добре, което ги прави идеални за нашия турнир", каза Стефан Пъмп от маркетинговия отдел на GERRY WEBER WORLD. Конекторите HARTING ще бъдат инсталирани в столовете на съдиите и ще бъдат свързани директно с лаптопи им и ще се използват на мачове между първокласни тенисисти.

Han-Eco® може да се монтира бързо и лесно. Използва се от организаторите на много излъчвани събития като поп и рок концерти, театрални представления и мюзикъли. "Радваме се, че с нашите свързващи елементи, осигуряващи доставка и комуникация, ще допринесем за гладкото протичане на този водещ турнир", каза Стефан Олдинг, управляващ директор на HARTING Deutschland GmbH & Co. KG.

В България всички продукти на HARTING може да намерите при дистрибутор Ритбул. За последните 18 години Ритбул затвърждава своята позиция, да не бъде поредната търговска фирма доставчик, а отговорен партньор на своите клиенти, на когото могат да разчитат за решаване на своите проблеми.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg