Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Графично и ориентирано към базата данни създаване на P & ID

Новини > Графично и ориентирано към базата данни създаване на P & ID

Графично и ориентирано към базата данни създаване на P&ID

EPLAN Preplanning P&ID поставя основата за непрекъснат инженерингов процес в проектирането, от първоначалната груба скица на машина или системен процес в идейния проект до подробно P&ID на ниво предпроектна част. Основните данни на процесите, потребителските данни и зависимостите при инструментите се съхраняват директно в обща база данни за проекти и са достъпни за всички инженерни фази надолу по веригата на инженерния процес. Естествено, управлението на ревизиите гарантира, че промените се проследяват, така че те да бъдат достъпни до всички потребители.

Действителното създаване на P&ID може да бъде достигнато, чрез графично поставяне на символи, използване на макроси в различни варианти и използване на централизирано управление на системните данни. Това е голямо предимство, когато искаме да потвърдим, че предишни използвани CAD / таблици гладко и лесно преминават към истинско инженерно решение. За следващите отдели или задачи по проектиране P&ID предоставя дизайн, основан на индивидуалните изисквания на клиента.

Допълнителните модули предоставят съществуващи функции за редактиране на графично и ориентирано към базата данни създаване на P&ID като общ преглед на инсталациите. Въз основа на обширна библиотека със символи, можете да създадете тези схеми в базата данни на проекта по време на фазите на предварително планиране.

За повече информация, можете да се свържете с нашия екип за консултация!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg