Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Горещи продукти за месец юни, 2019

Новини > Горещи продукти за месец юни, 2019

Горещи продукти за месец юни, 2019

Ние от Ритбул, винаги се стремим да ви показваме и запознаваме с най-интересните продукти и да Ви показваме най-доброто. Този месец представяме:

Пластмасови защитни челюсти за клещи ключ KNIPEX

Пластмасовите защитни челюсти пасват идеално на клещи ключ (модел от 2018 г.) в дължина 250 мм и предлагат захващане, задържане без повреда. Перфектният избор за дизайнерски фитинги и други високочувствителни материали, благодарение на меката, гладка захващаща повърхност.

00 11 06 V06 Универсален ключ за табла “Double Joint”

Универсалният ключ за табла “Double Joint” има четири различни ключа - три, от които са с двойна функция.

30056 Инструмент за кабелни връзки

Инструментът за кабелни връзки на Druseidt е част от продуктовата гама на компанията за конектори, щепсели и монтажни аксесоари.
Регулируем кабелен инструмент, подходящ за кабелни връзки до 4,8 мм ширина. Лесна и безопасна работа. Якостта на опън се регулира и стойността може да се провери през малък прозорец в ръкохватката на инструмента. Когато кабелите са свързани с необходимата здравина, излишната част на кабелната връзка се изрязва автоматично.

Гъвкави ленти от медна оплетка 10 – 210 мм² с изолация

Медните оплетки са изработени от закалени без покритие Cu-ETP жички и са изолирани с черно висококачествено винилно съединение. Съединението е трудно запалимо / самозагасящо се и без олово. Електрическият проводник е гъвкава медна оплетка, произведена от плоска валцувана медна тръба. Техническите характеристики на изолационния материал, напр. Работното напрежение до 1 kV и топлинната устойчивост до + 105 ° C, комбинирани с гъвкавостта на оплетките, предлагат разнообразни приложения в разпределителните устройства, както и заземителните връзки. Оплетките принадлежат към стандартната производствена гама и обикновено са на склад в Германия за бърза доставка. Описаната изолация с черен цвят е стандартна, но при поискване чрез поръчване на подходящо количество е възможно да се произведе и полупрозрачна PVC изолация с естествена окраска с топлоустойчивост приблизително. + 85 ° С.

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси за цени.

Очаквайте следващия месец други горещи продукти!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg