Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Гилотини за рязане на DIN шини PSG Duo на Alfra

Новини > Гилотини за рязане на DIN шини PSG Duo на Alfra

Гилотините за рязане на DIN шини PSG Duo на Alfra като алтернатива на електрическите ножовки

Немската компания Alfra е един от най-утвърдените европейски производители на електромонтажни инструменти и оборудване. Портфолиото й включва електромонтажни ръчни и хидравлични инструменти и машини с най-високо качество, които улесняват операциите и пестят време при изграждане на електрически инсталации. Ръчната гилотина за рязане на DIN шини PSG Duo на Alfra осигурява прецизен срез под ъгъл от 90° без заусенъци с възможно най-малкия мъртъв ход. Всеки инструмент се предлага с подсилена мека на допир дръжка, ограничител с лазерно гравирана скала в милиметри и инчове, а режещите пластини позволяват повторно заточване.

PSG Duo на Alfra

При изграждането на контролни шкафове вътрешното разпределение и монтаж на различните сензори, вентили и превключватели върху носещите шини е от изключително голямо значение. Въпреки голямото разнообразие, един принцип остава неизменен – металните шини трябва да бъдат точно съобразени с размерите и изискванията за контролния шкаф. Ако се използва ножовка, това рядко протича без съпътстващи процеса искри, стружки и шум. Алтернативата, която предлага Alfra, е ръчна гилотина, осигуряващ чист срез. Такъв инструмент e PSG Duo, който е предназначен за рязане на най-често срещаните видове монтажни DIN шини с размери 35/7.5 mm и 35/15 mm.

Основни предимства на ръчна гилотина за рязане PSG Duo:

- Направляващо устройство за прецизен срез под ъгъл 90°;
- Усилен ексцентрик, разположен непосредствено над режещата пластина;
- Лесна работа, благодарение на подобреното предаване на усилието;
- Без необходимост от техническо обслужване;
- Възможност за повторно заточване на режещите пластини;
- Точно отрязване на необходимата дължина без образуване на стружки;
- Анодиран и лазерно гравиран ограничител до 1000 mm с направляващо устройство за точен срез със скала в милиметри и инчове;
- Лесен монтаж върху работния плот;
- Система за измерване в милиметри и инчове.

PSG-Duo-1

Гилотините PSG Duo са ценен помощник за всички професионалисти, на които ежедневно се налага рязането на монтажни шини за изграждане на контролни шкафове и системи.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Alfra в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на Alfra и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg