Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > ETI Elektroelement с над 1000 нови продукта в EPLAN Data Portal

Новини > ETI Elektroelement с над 1000 нови продукта в EPLAN Data Portal

ETI Elektroelement с над 1000 нови продукта в EPLAN Data Portal

ETI EPLAN Data Portal

ETI Elektroelement е един от водещите световни доставчици на продукти и услуги за защита на електрически инсталации. ETI е сред петте най-големи производители на стопяеми предпазители и един от водещите производители на иновативни превключватели и прекъсвачи. Продуктите покриват диапазона от 0,5A до 6300A и могат да бъдат предложени, както като отделни продукти, така и като пълни, интегрирани решения за контрол и защита на жилищни, търговски и индустриални инсталации, електроразпределение, фотоволтаични системи и други източници на възобновяема енергия. ETI Group се състои от 14 дъщерни дружества в различни европейски страни и си партнира с подбрани компании по света. От словенската компания могат да се похвалят, че са пионер в защитата на батерии и фотоволтаични системи и част от създателите на редица международни стандарти при предпазителите и превключващите устройства.

В EPLAN Data Portal може да намерите повече от 1000 нови продукта на ETI:

  • миниатюрни автоматични прекъсвачи: Etimat p6, Etimat 10 (80-125A), EFI-2, EFI-4, KZS 1M-4M
  • цилиндрични стопяеми предпазители, aM характеристики с разединители и аксесоари

 
Продуктовата информация е налична налична на 11 езика: английски, немски, полски, словашки, хърватски, словенски, чешки, румънски, унгарски, руски и украински. Продуктите включват снимки, размери и връзки към уебсайт на три езика: английски, немски и руски.

Продуктите са организирани в "дървообразна" структура, подобна на каталога на ETI, така че проектанта да може да избира лесно необходимите устройства и да ползва добри описания. Например, при поставен предпазител тип C, могат да се филтрират подходящите разединители.

ETI вече има над 2000 продукта в EPLAN Data Portal.

Новости в продуктовата гама на ETI:

  • дефектнотокови защити EFI B и EFI B+ (за фотоволтаични системи при променлив ток, за зарядни станции на електрически автомобили)
  • RCBO KZS 2M2p EDI (комбинирана дефектнотокова защита с автоматичен прекъсвач с LED индикатор, който показва причината за сработването)
  • ново поколение цилиндрични разединители серии EFD и EFH
  • стопяеми предпазители за специални приложения

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg