Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > EPLAN View Mobile – сега и за Android

Новини > EPLAN View Mobile – сега и за Android

EPLAN View Mobile - сега и за Android

Нова версия на приложението

Приложението за преглед на EPLAN проекти, което преди беше налично само за iOS, сега подготвя нови пътища. С новото име - EPLAN View Mobile - и фундаментално нова версия, приложението ще бъде налице и за Android от юли 2018 г. Потребителите ще могат да се възползват от лек, модерен дизайн със сателитно меню и други иновативни функции.
Безплатното приложение продължава да бъде много популярно, което се вижда от близо 11 000 изтегляния от стартирането му през 2013 г.

Необходима е бърза реакция и директен достъп до системна документация, независимо дали e за стартиране, поддръжка или проверка на грешка при работа. EPLAN View Mobile дава възможност тази проверка да се прави директно. Сега достъпно както за iOS, така и за Android, новото приложение позволява мигновен достъп до документацията на EPLAN в системата за автоматизация и помага на обслужващия персонал да се справя по ефективно с проблемите.

В новата версия, по време на нейното разработване, бяха интегрирани, многобройни иновативни функции, включително и сателитно меню, което предлага лесна навигация. Опростеността е фокусът на работата на приложението, като в основата е възможността всички по важни функции да могат да се управляват само с едно докосване. Това, което е известно като плуващи платна, е друг иновативен елемент, който обещава да направи приложението удоволствие да се използва. Контролите за докосване, типични за таблетите и смартфоните, означават, че потребителите интуитивно имат под контрол широк спектър от проекти. Тъй като Eplan View ще може да се използва на различни мобилни устройства, като например таблети с Android или iPad, приложението е по-лесно да се използва в "по-мръсни" среди, отколкото в чисто компютърно приложение.

Новата функция за търсене осигурява значителна добавена стойност за потребителите, с която те също така лесно могат да се придвижват от схеми или схеми. По този начин може да се види цялостният проект на EPLAN - независимо от дизайна, независимо от схемата за електрическа или флуидна мощност или с контролен шкаф. Приложението поддържа почти всички продукти на платформата, включително EPLAN Electric P8, EPLAN Fluid и дори Eplan Preplanning и EPLAN Pro Panel.

EPLAN View Mobile ще се предлага на английски и немски език в началото на юли и може да бъде изтеглено безплатно в съответните магазини - Google Play или App Store на Apple. И вече има планове за бъдещето на приложението: ще бъдат разширени допълнителни интерфейсни езици и 3D функционалност в областта на инженерното управление на кабината.

EPLAN View Mobile е по-лесен за използване и непрекъснатостта на данните е значително подобрена. Приложението, което допълва решението за визуализиране на облак, е друг важен елемент от портфолиото на инженерните решения на EPLAN: лесен достъп до проектите на EPLAN дори извън инженерния процес. Сътрудничеството между инженеринг и обслужване / сервиз става лесно в реалния свят чрез просто споделяне на документацията без хартия.

Изтеглете приложението от тук:

Повече информация за EPLAN

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg