Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > EPLAN с нова версия 2.8 и обновен интерфейс

Новини > EPLAN с нова версия 2.8 и обновен интерфейс

EPLAN с нова версия 2.8 и обновен интерфейс

ВЕЧЕ НАЛИЧНА!

Скъпи потребители и клиенти,
Малко преди началото на Новата година, с удоволствие Ви съобщаваме, че платформата EPLAN, версия 2.8 е стартирана и вече е в ход!
За да гарантираме обичайното високо качество на нашия продукт за различните системни платформи, решихме, внедряването на софтуера да се осъществи поетапно. Потребителите с единичен лиценз, ще могат да се възползват веднага от новата версия на продукта. В случай, че използвате мрежови лиценз или комбинация от двата вида лиценз (мрежови и единичен), най-вероятно ще можете да преминете към новата версия в края на първото тримесечие на 2019 г.

Версия 2.8 ще включва вълнуващи нови функции, като например новия потребителски портал "Let's EPLAN", който се отваря със стартирането на софтуера. По този начин потребителя ще има възможност да избере дали да гледа видео уроци, да чете съвети, както и да се осведомява за последните новини, актуализиращи се ежедневно. Моля, за да видите новостите в новата версия и да придобиете обща представа за основните акценти, разгледайте следните линкове:

обновен и оптимизиран потребителски интерфейс

Нови възможности с разширените възможности на филтрите в навигатора за страници

Показването на данни в " property selection" опростява процеса на автоматизация и позволява изготвянето на висококачествена документация

Подмяната на устройства на монтажната повърхнина, без да се изтрива оригиналната конфигурация

Нови възможности за позициониране на 3D компоненти

Моля, да обърнете внимание: Продуктовото портфолио на EPLAN е еталон за надеждни и доказани софтуерни решения, което означава, че преминаваме към "най-съвременна" технология за лицензиране. Отсега нататък ще можете да получите достъп до лицензи на EPLAN чрез използване на безжична връзка. За допълнителна информация, моля, постете нашия сайт на адрес:
EPLAN information portal.

Желаем ви много приятни моменти и професионални успехи при използването на новата платформа EPLAN, версия 2.8

Източник: EPLAN

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg