Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Eplan – навигатор на страници

Новини > Eplan – навигатор на страници

Eplan - навигатор на страници

Има различни варианти на управление на структурата на проектите в Еплан. Най-ползваният е – навигаторът за страници. В рамките на проектите се създават множество страници, съдържащи схеми, клемни диаграми, кабелни диаграми, описания, чертежи (графични, DXF и др.), графични файлове, изображения и др. Така размерът на проекта може да достигне 300 страници, а големите проекти съдържат десетки хиляди страници, обикновено разделени на няколко подпроекта.

Structuring of Projects in Accordance with EN 81346

Навигаторът на страници е централизиран помощник, който показва всички отворени проекти, структурата им и техните страници.Също така позволява структурирането и обозначаването на проектите по различни аспекти по стандарт IEC 81346 - Принципи на структуриране и референтни обозначения.

Страниците могат да се отварят и показват в графичния редактор, да се създават, копират или изтриват. Можете да преглеждате и редактирате свойствата на страниците или да ги импортирате и експортирате.

Операции като архивиране, номериране, печат и други, могат да се извършват за една или повече страници.Филтърната функция позволява търсене на определени страници и ограничаване на дисплея до страниците, които отговарят на определени критерии. Можете да навигирате по страниците, да променяте параметрите им и автоматично да ги преномерирате.

Обобщенията на основните данни, като например формуляри, библиотеки със символи, макроси и т.н., не се показват в навигатора за страници. Поради голямото количество данни, които трябва да бъдат показани, всички функции за редактиране на проекти се намират в модула за управление на проекта.

Всичко това прави навигатора един от най-ценните помощници при работа с Еплан.

Очаквайте скоро и описание на други удобни функции на програмата.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg