Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Актуален и съгласуван информационен поток за проектиране на контролни табла с EPLAN

Новини > Актуален и съгласуван информационен поток за проектиране на контролни табла с EPLAN

Платформата EPLAN осигурява актуален и съгласуван информационен поток за автоматизирано проектиране на контролни табла

Eplan Integration_PDM_PLM

Всеки проектант на контролен шкаф или табло се е сблъсквал със следния проблем – новият проект е изпратен в производството само, за да се установи, че някои от компонентите не могат да бъдат разположени според очакванията или пък трябва да бъдат направени промени, за да може таблото да функционира. Твърде често тези промени връщат проектанта обратно към чертежите на прототипа, което от своя страна води до проблеми надолу по веригата.

EPLAN има точното решение на проблема

Платформата поддържа непрекъснат поток от данни, което гарантира прозрачност при разработката на продукта и улеснява сътрудничество между отделните производствени звена. Освен това EPLAN помага за избягването на грешки и неприятни изненади на етап производство, като по този начин пести време и средства.

EPLAN_Application_Developer_network

Използването на актуални чертежи и документи е единственият начин за поддържане на нормална организация на работния процес. С EPLAN ERP/PDM Integration Suite, платформата EPLAN може да осигури оптимизирана интеграция във вашите съществуващи среди на системите за управление на производството (ERP), за управление на проектната документация (PDM) и за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM). Данните се доставят бързо и точно при двупосочен обмен на данни, без да се напуска работната среда на EPLAN. Резултатът е по-висока ефективност на процесите на проектиране.

Обикновено сложните конструкции на контролните шкафове често поставят отделните производствени звена пред предизвикателства в комуникацията, но това вече не е така. Съвременните платформи поддържат автоматизирани потоци от данни, но преди да вземете решение за това, кое е най-доброто за вашето приложение, винаги е необходимо да проучите ситуацията.

EPLAN-Dataflow

EPLAN е свършил тази обемна работа за своите потребители и е систематизирал всичко, което трябва да се знае, в новата електронна книга за контролни шкафове и табла, която можете да свалите безплатно от ТУК.

Фирма Ритбул предлага продуктите на EPLAN в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти EPLAN и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg