Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Eplan и проектирането на табла

Новини > Eplan и проектирането на табла

Eplan и проектирането на табла

Проектирането на табла и разпределителни устройства се характеризира често с кратки срокове на дизайна, ценови натиск от конкуренцията и високи нива на фиксираните разходи. Това важи за всички области: от строителството, електротехниката, индустриалната автоматизация и разпределението на електроенергията до мрежовата технология. Клиентите често имат високи изисквания: персонализирани решения, кратко време за производство, изпълнение в срок, висококачествени разпределителни устройства и висококачествена документация. И всичко това на ниска цена. Малките и и еднократни поръчки представляват специално предизвикателство, когато се стремим към ефективно производство.

Става ясно, че е необходимо да се подобри качеството на процеса на проектиране, чрез преструктуриране на работния поток на данните в разработването на продукти. Непрекъснатостта и съвместимостта на данните и системите започват и завършват с инженеринг, подготовка на техническа поръчка, логистика на материалите, производство и монтаж и продължаване чрез настройка и въвеждане в експлоатация на обекта на клиента.

Вашият партньор: EPLAN Software & Service
Този прекрасен инструмент позволява да предоставяте данни във всички дисциплини, като ефективно покривате всички специфични за търговията изисквания. Нашите системи и консултанти предлагат специфично ноу-хау за сложните инженерни изисквания в разработката на табла и разпределителни устройства.

Инженерните изследвания на EPLAN се основават на задълбочен анализ на съществуващата ИТ и инженеринг среда, включително всички свързани с тях процеси. Фокусът е към предоставяне на софтуерни решения които последователно подкрепят и оптимизират развитието на продукта. Това важи за всички аспекти - от електроинженерното проектиране и механичното монтиране до ръчно или автоматизирано производство и монтаж и пускането в експлоатация.

ЕТО КАКВО ВИ ПРЕДЛАГА EPLAN:
- Съответствие на данните на системите и процесите към различни типове дизайн
- Централизирано управление на данните
- Няма повече излишно въвеждане на данни
- Няма повече несъответствия
- Интердисциплинарно сътрудничество и паралелност на процеса на разработване
- Намалено време за пускане на пазара
- Устойчиво намаляване на разходите

Свържете се с нашия екип за повече информация!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg