Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Eplan eBuild: Проектиране на електрически и хидравлични схеми през облак

Новини > Eplan eBuild: Проектиране на електрически и хидравлични схеми през облак

Eplan eBuild: Проектиране на електрически и хидравлични схеми през облак

EPLAN-eBUILD

Eplan eBuild, новият облачен софтуер за създаване на електрически или хидравлични схеми, бе представен на изложението SPS 2019. Той е насочен към потребителите на платформата Eplan 2.8, които ще предприемат първите си стъпки в проектирането в облачна среда. Изискванията за използване на този абсолютно нов, условно безплатен софтуер са потребителят да има регистрация в Eplan ePulse и да използва Eplan версия 2.8.

Новият софтуер Eplan eBuild отваря изцяло нови възможности в проектирането като част от облачните услуги на Eplan ePulse. Този метод на работа е напълно нов и е специално проектиран за лесна употреба, като е предназначен за използване в облачна среда. Потребителите, които работят с платформата Eplan, могат бързо да го усвоят, тъй като той не изисква задълбочено първоначално или допълнително обучение. Те трябва просто да се регистрират в Eplan ePulse, след това да създадат проект, да изберат задачите и с щракване на мишката софтуерът конфигурира схеми, базирани на Eplan Electric P8, или хидравлични схеми, на базата на Eplan Fluid.

Конфигурация

Макроси за бърз успех

Вицепрезидентът на направление „Облачни технологии“ г-н Хауке Нихус обяснява главния принцип на услугата: „С Eplan eBuild нашите клиенти получават мощен инструмент, който позволява създаване на началната фаза на проектите в облачната среда. Това им позволява автоматично да генерират схеми на стандартни вериги, използвайки библиотеки с макроси, които спестяват значително време и чертане при проектиране на системи за автоматизация“.

Хауке Нихус

Включени логически функции

Особеното при Eplan eBuild е, че той предоставя запаметени макроси за цели електрически или хидравлични схеми, вместо да предлага данни за отделни устройства или компоненти. Тъй като включва съответната логика и дисперсия, той ускорява процеса на проектиране изключително много и осигурява по-интелигентната оперативност. Така потребителите ще могат да се съсредоточат върху основните си задачи и методът „копиране и поставяне“ остава в миналото. Друго предимство, което Eplan осигурява на потребителите си, е, че качеството на документацията се повишава поради използването на предварително тествани шаблони на схемите. Библиотеките ще бъдат разширявани последователно – първите стартови пакети на английски и немски език бяха представени на SPS 2019.

Подфункции Eplan eBuild

В момента Eplan контактува с много производители на компоненти, за да разшири обхвата на библиотеките. Целта е да се постигне възможно най-голяма достъпност до конфигуратори, за да се увеличат максимално потребителските ползи при използването на ePulse. Тъй като данните се предоставят на потребителите през облака, актуализирането на информацията също е много по-лесно.

Eplan eBuild 2

Фирма Ритбул предлага продуктите на Eplan в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти Eplan и да ви дадем най-добрите цени!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg