Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Eplan data portal: пътят към идеален набор от данни

Новини > Eplan data portal: пътят към идеален набор от данни

Eplan data portal: пътят към идеален набор от данни

Предизвикателството за качеството на данните

Данните за дигитални устройства са ключовият елемент за ефективното инженерство. Едно от най-големите предизвикателства за това е както качеството на данните, така и дълбочината на споменатите данни. Информационният портал на EPLAN приема това предизвикателство по увеличаване на данните: от началото на годината порталът се актуализира ежемесечно. Потребителите вече имат и рейтингова функция за преглед на данните за устройствата, като по този начин предлагат на производителите обратна връзка от пазара. Освен това, от изложението Hannover Messe насам, Lab Versions на EPLAN Data Portal позволяват на потребителите да изпробват най-новите функции.

Информационният портал на EPLAN е централната платформа за данни за дигитални устройства в областта на автоматизацията. Понастоящем повече от 230 производители предлагат повече от 800 000 набори от данни за изтегляне директно - ако включите интегрирани конфигуратори и съответните варианти, всъщност са повече от 2 милиона. От началото на годината данните се актуализират ежемесечно, така че потребителите и производителите да могат по-добре да се възползват от платформата и да спомогнат за гарантирането на високото качество на данните. Тези актуализации включват не само добавянето на нови производители, но и завършването на съществуващите производствени данни.

Оценките на потребителите като индикатор за качеството

Друга стъпка към непрекъснато подобряване на качеството е новата рейтингова функция.Това често се случва в други портали като Amazon, той позволява на потребителите да оценяват предлаганото съдържание, като им дават звезди. Целта е да се квалифицират цифровите данни на продукта, а не самият продукт. По този начин потребителите дават полезна обратна информация, която не само помага на други потребители, но и дава на производителите ценни показатели от пазара, за да продължат да развиват своите данни. С други думи, самите потребители могат да окажат влияние върху качеството на данните.

Опции за сортиране за подобрена използваемост

Въз основа на функцията за класиране, потребителите могат директно да сортират резултатите от търсенето в портала, като използват две допълнителни опции: филтриране на данните за устройствата според най-високо оценените продукти или алтернативно според броя изтегляния, които досега е генериран. Така потребителите знаят точно кои елементи имат най-доброто качество по отношение на данните за устройствата си или кои елементи се използват най-често в продуктовата им група. Естествено, добавената стойност на това зависи от това колко интензивно инженерите използват рейтинговата функция. Ето защо техните оценки са добре дошли.

Перспективи за бъдещето

Удобната използваемост - съчетана с правилното съдържание - е ключово предимство за бъдещите приложения в облака. Lab Version на новия EPLAN Data Portal, в който потребителите могат да тестват новия интерфейс, е достъпна от април до всички обикновени браузъри. Независимо дали те изпробват новите функции за търсене или искат да разгледат външния вид на новото табло за управление: Lab Version предлага преглед на всички тези функции. Тя ще бъде непрекъснато разширявана и нови версии на версиите ще бъдат редовно достъпни за тестване. EPLAN предоставя на потребителите си поглед към сцените в процеса на разработка.


Източник: Eplan

В България може да намерите всички продукти на EPLAN при официалния дистрибутор Ритбул. За последните 18 години Ритбул затвърждава своята позиция, да не бъде поредната търговска фирма доставчик, а отговорен партньор на своите клиенти, на когото могат да разчитат за решаване на своите проблеми.

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg