Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > EPLAN Cogineer – турбо режим на работа в инженеринга

Новини > EPLAN Cogineer – турбо режим на работа в инженеринга

EPLAN Cogineer - турбо режим на работа в инженеринга

EPLAN Cogineer

По-бързо. По-автоматизирано. По-схематично.

EPLAN представи новия софтуерен пакет EPLAN Cogineer, който може да генерира схеми автоматично, на Индустриален панаир Хановер 2017, от който беше част и Ритбул. „Разработихме решение, което е лесно за използване и същевременно много иновативно“, сподели Дийтер Пеш, старши вице президент на компанията. Основните предимства са спестяване на време и избягване допускането на грешки. EPLAN Cogineer е подходящ за проекти от всякакъв размер, като може да намали значително необходимото време за инженеринг – дни, дори седмици – при комплексни проекти с много схеми, които в днешно време се срещат при проектирането на модулни машини или системи.

Само с един клик, EPLAN Cogineer може да генерира пълна електро-техническа документация. Това осигурява прилагане, без грешка, на всички зададени правила и структури, гарантирайки високо качествена документация и скъсяване на сроковете за изпълнение на заданието.

EPLAN Cogineer е напълно интегриран в платформата на EPLAN, което позволява потребителите да създават проекти в EPLAN Electric P8 и след това да генерират схеми, използвайки тези проекти без дублиране на усилията им. „Сто процентовото използване на данните от проектирането до изграждането, позволява на потребителите да обработват прецизно проектите, без забавяния“, казва Пеш. Програмата може да следи и за спазването на норми и стандарти.

EPLAN Cogineer

Идеята зад EPLAN Cogineer е да бъде леснодостъпен инструмент, както за потребители, които ще го използват спорадично, така и за пауър юзъри. Софтуерът не изисква дълго време за обучение и благодарение на интуитивния си интерфейс, проектантите могат да създадат първия си проект за много кратко време. Не са необходими експертни умения за управление на варианти – само стандартни умения как се използват макроси.

Предимства:

  • Ефективност: продуктивност веднага след инсталация
  • Интуитивност: бързо обучение и лекота на работа
  • Гъвкавост: приложим за всеки метод на проектиране и структура на проект
  • Цялостно решение: пълна интеграция с платформата на EPLAN
  • Сигурност на информацията: гарантирано използване на всички стандарти, специфични за компанията
  • Създаване на завършени проекти или ревизиране на съществуващи

 

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg