Ритбул ЕООД - вносител на марките Eplan, Harting, Testboy, Steinhauer, Knipex, Alfra, Wera, Rennsteig, UltraLux, Westermo и ETI
Новини > Дигитализация в областта на инженерството: трансфер на продуктивни знания за по-добра оптимизация

Новини > Дигитализация в областта на инженерството: трансфер на продуктивни знания за по-добра оптимизация

Дигитализация в областта на инженерството: трансфер на продуктивни знания за по-добра оптимизация

Постоянните и последователно достъпните данни от инженеринга до производството са задължителни за успешните компании в ерата на Industry 4.0. До каква степен вече са били дигитализирани бизнес процесите в инженерния сектор? За първи път EPLAN предлага на клиентите си индивидуален процес с консултации на живо по време на SPS IPC Drives в Нюрнберг. Доставчикът на решения ще представи и най-новите разработки в областта на инженеринга заедно със своя филиал CIDDON - включително платформата EPLAN, версия 2.8 и софтуера за „облак“Store Share View, чието ново име ще бъде разкрито на търговското изложение. Също така ще има съвместни презентации с Rittal за универсалните концепции за интегрирана верига на стойността.

"Вашите процеси напълно дигитализрани ли са?" EPLAN набляга на своите клиенти по отношение на техния инженеринг и ще предлага директни консултации по процеса на SPS IPC Drives 2018 в Нюрнберг. Компаниите могат да проучат своите инженерни процеси на място с експертите на EPLAN. Консултантите изготвят общ преглед на ситуацията с клиента и подчертават първоначалния потенциал за оптимизация в инженерния пейзаж, неговите процеси и потоци от данни. Това е нещо, което вземащите решения могат да предприемат веднага, което води до ценови решения, които правят технологичните процеси на автоматизация в машиностроенето и строителството по-добри в дългосрочен план. За пореден път посещението на търговската изложба води до трансфер на продуктивни знания, които показват потенциални и рентабилни решения с висока степен на възвръщаемост.

Платформа EPLAN, версия 2.8
Малко по-рано EPLAN представя новата платформа 2.8. Решението CAE EPLAN Electric P8 изненадва с изцяло нов потребителски интерфейс и интегриран потребителски портал. SPS IPC Drives участниците могат допълнително да очакват многобройни възможности за изключване на разположени устройства или дори на цели корпуси за управление в новата професионална версия на EPLAN Pro Panel. Ще бъде представена и автоматичната миграция на проектите, базирани на TS8, на новата система Rittal VX25.

Интегрирана верига на стойностите: "Окабеляване"
Използвайки примера за окабеляване на контролния шкаф, Rittal и EPLAN ще покажат как производственият процес в кабината за управление и комутационното инженерство маг да бъдат дигитализирани, стандартизирани и автоматизирани. Взети заедно това дава възможност за дълготрайно повишаване на производителността и качеството. EPLAN и Rittal също ще изложат интегрирани решения по цялата верига: от предоставяне на данни за цифрови устройства и продуктови конфигуратори до инженерния процес и процеса на предварително планиране - където се създава цифровата двойка на контролното табл. Друго подчертано е представянето на Wire Terminal WT от Rittal Automation Systems, нова машина за обработка на тел за напълно автоматична обработка на проводници за различни проводникови напречни сечения. Освен това, Rittal и EPLAN ще представят услугите на своето Value Chain Consulting за продукти и решения.

Новият облачен софтуер скоро ще бъде на разположение
Софтуерът Store Share View - първият етап от новата концепция за облачни услуги на EPLAN - се появи за пръв път в Хановер през април. На тазгодишното изложение SPS IPC Drives, EPLAN ще представи иновативния облачен софтуер под ново име. Софтуерът ще бъде на разположение след няколко седмици и с пускането на платформата EPLAN 2.8 потребителите ще могат да гледат, коментират и споделят проекти директно в облака за първи път. Макар че тази функционалност значително увеличава възможностите, предоставени от свързаността и сътрудничеството в областта на инженеринга, Store View View също така отбелязва, че връзките от облак към облак, които EPLAN представя, ще бъдат възможни с помощта на примера за нови сценарии на приложения в поддръжката.

EPLAN - Правилната програма за всички!

Новини от Ритбул


Ритбул ЕООД

Централен офис

София 1407
ул. “Ст. Л. Костов” 16, ет. 2
office (@) rittbul.bg
тел: 02-43-97845

Офис в Пловдив

Пловдив 4000
бул. „Кукленско шосе“,
Южна промишлена зона
plovdiv (@) rittbul.bg
тел: 032-211-972

За връзка

тел:    02-43-97845
факс: 02-43-90651
моб:   088-2525765

Следвайте ни

Facebook Youtube Facebook
Общи условия
Политика за лични данни
Политика за бисквитки

Уебсайт от OnlineMarketing.bg